Ако имаш дадено жолчка или јајце, тогаш со јајце, проја, палачинка, тарана. Не знам комбинации без јајце и блендирано.
Жочка имам дадено и белка сме до пола како кајгана да пробам? Јајцето со урдата да ги пропржам или варени?
Палента со кисело млеко и урда, @Tea SK ја има пишано идејава и мене ми е превкусно, и за себе почнав да си праам
Урдата не се вари, откако ќе ја свариш палетата додај ја урдата и измешај. Некако ми нема логика да се вари стварно
lol Немав претстава како се дава искрено може глупости прашав ама затоа сте тука де хаха да ме просветлите некако одев по логика дека за нас ја пропржуваме со јајце или ја печеме во пита па затоа прашав дали сирова. Фала мајки ајде од понеделник ќе пробам да му дадам. за трите по една
Мајки дали првите вкусови сите ги воведувате по 2 дена...ние сме 5+++ и почнавме два морков, два компир, еден јаболко...па незнам дали да идам пак со јаболко или да дадам брокула на пример...фала ви
Јас воведував се по еден ден и после 2-3 дена почнав да мешам не ми идеше само едно исто да јаде неколку дена На веќе воведените намирници додава ново Брокулата може да ја смешаш со морков и компир
Кога ќе воведете жолчка или цело јајце, рендано одгоре на комбинацијава, ТОП! Синко 8год еве го ја обожава оваа комбинација.
43 години веќе со ред обавезно еднаш неделно го јадам ова за појадок. Само чат пат си рендам и кашкавалце плус. Качамакот ( палентата) е многу здрава Гледам и моево ја обожава со к млеко. Само јас не планирам да му ја давам со овошје , не ми оди мене со овошје. А плус не ни имам "време" многу житарки има , па нема потреба и неа да ја вметнам за појадок