Бидејќи си од Гевгелија, имаш рибник во Петрово. Не го знаат многу, не се рекламира. Има пастрмка и крап. Водата е проточна, чиста, цело време чиста влегува. Стара Река е мислам, истата вода и на Белиот Рај што е. Ние само од там купуваме риба, специјално одиме до таму. И полниме вода за дома за пиење Рибите се превкусни!
Костен варен може да се стави во каша? Бива ли да се блендира ? Како го давате ? Ми е страв да не му се залепи и не дај боже да се задави
Да, измешај го со нешто млеко, јогурт, дека сув е, не го давај чист блендиран. Не сум дала ама планирам така да давам со нешто да го направи сочно, а не суво како жолчка.
Мами какво пилешко месо давате односно од кој производител сакам да воведам а неможам да најдам домашно да ми е проверено, па решив да дадам купечко.
Бидејќи и јас не најдов домашно земам на холе каша што е само пилешко, вода и скроб и ја делам на два дена, додавам зеленчуци
и ја давам перутнина, мојата е 10 месеци, секако во градинка секој втор ден на мени имаат пилешко( кој знае какво )
бебе е 5 месеци, освен компир,морков,брокула, тиква што може друго од зеленчук да се дава или само ова ?
Дадов Овесни , костен , јаболко и кисело млеко . Маф ! Кој знае иде ли оваа комбинација На маж му се слоши коа виде што му давам да јаде син му