Супер фала баш се окај цена.. а некои со капаче сте виделе ли за во торба за надвор.? Да ве прашам од лога почнавте вкусови после 2-3 недели дали ги мерите колку кг качиле или како гледате
Денес дадов риба, свеж лосос. Реакција досега нема. Не е воодушевена инаку. За вечера се мислев инстант овесни со АД и јаболко, ама нема пробано овесни. Ич немам идеја, вечерата ми е проблем ептен.
До сега давав инстант овес од Холе, дали може да дадам овесни снегулки од дм како на сликата? И дали е доволно потопени во жешка вода?
И јас ги јадам истите. Се мислев за нив, ама зедов на Холе инстант. Туку јаболка каква давате? Јас зедов од пазар, прскана е малку, ја излупив, испеков. Био не знам кај да барам баш јаболка.
Кога се смета дека имам воведено оброк? Моево цица кога ќе стане, си играме, дремнува и кога станува е гладен, си играме малку и измеѓу 12 и 12 и 30 му давам кашичка, пола ја јаде тие од 125 грама што се и уште сака ама не му давам . После 20 минути пак е гладен и му давам да цица. Лошо правам? Од кога воведувате оброк? 5+ е.
И моево сабајле сака да цица да си игра. И јас тоа време или кај 11 и давам каша. Затоа се мислам да воведам ручек и вечера па накрај појадок како @JuLleE . Само не знам што да давам за вечера.
Мами гледам само на хип и на холе кашички готови давате, сега во рамстор видов на лино баш праска и кајсија чиста мала тегличка а тоа ми се следни вкусови. Ги бива тие да купувам или?