Праска и кајсија јас давам од кашички. Манго можеш мислам меѓу првите е, мм го пуштив по кашичка праска и јаболко, тој купил нектарина и манго и 6+ е Вишни, цреши, боровинки исто мислам дека можеш, единствено јагодите се покасно како поголем алерген.
Во 7ми месеџ дадов и јагоди и малини и боровинки. Тогаш им беше сезона и не планирав да чекам година. Секако ги следиш новите препораки, давај.
Од лино срц имам една инстант каша со камилица. Дека каши давам јас. Ама би зела хип ако давам онака да си грицка сам.
Hipp бисквитите се многу тврди. Вчера земав да видам какви се. Туку давате ли сок на вашите бебиња? Моето само вода има пробано и чај.
На Хипп подобри се? Мајка ми вакви и купила, се расправам да не и дава, оти не знам какви се Овошни зимам и јас готови и мешам со житарки. Ќе и земам сега манго оти и синко го сака. Имам свежи боровници и малини. Они не се варат нели, се даваат свежи? Уште не сум дала мешунки, ама не брзам. Туку бебка сака леб многу Стално ми бара кога јас јадам Јас по некоја логика можам и тестени да дадам. Туку домат од кога давате?
На синко такви давав, ама подоцна. Врска немам зошто не плазма. Сега ти велам најдов една инстант млечна каша со кекс на Милупа, баш млеко и бискоти издробено е. Па со банана е перверзии Се пробам јас, затоа од глутенот сум цела отечена
Мислам дека во состав пишува дека содржат мед. Од до сега пробани бисквити, на хипп со вкус на јаболко( пишува дека се sugar free) најдобри и највкусни. Ама и најскапи. Лино поминуваат кај нас. Ние уште со блендерот пријатели. Периодов давам погусти кашички ама не знам, тешко оди некако. Па и не е некој лебар, не сака леб бе. Среќа тоа што го правам го јаде, не пребира и не фрлам.
Кога да почнам со млечни производи, месо и жолчка? За 10 дена 7 месеци ќе прави. Се ми е измешано дека големиот со дерматит беше, повеќе внимавав, а и сега нели нови препораки. Друго да прашам ако не давам домашно јајце, од која фирма се најдобри?
Мене не ме прашувај јас се дадов од тоа. Јас зимам био јајца или од фарма. Зависи. Ама јаде најмногу две неделно. Сега ќе почнам да и спремам палчинки за да ги трошам. Инаку внимавај со домашните, знаат да ги собират со денови и да не се пресни. Дата барај и секако проверени.
Фала ви на сите, стварно не сум знаела дека содржат мед плазмоте, а не ни читам фала богу. За големата знам дека и давав си чешаше непца ко вадеше заби, ама за да и дадам мед битно чекав година да направи