И јас купив ама уште не сум дала мислев или со овес или со гриз да и дадам ос сабајле… а вечера почнавте? И јас милсам дека и треба некако гладничка е исто ручек ни е во 3 и после само млеко.. изгледа ке треба вечера и ние
Овес инстант кашата ја имаш правено вака? Се растворува убаво ако не е во топла вода? Не се прават грутки? И мојот несака ништо топло па ептен терсене ми е сабајле што чекам да се лади
Веќе две недели имаме и вечера , малку имаше напреднато последната контрола , е сега може и вирус имавме се поклопи и тоа , ама имаше веќе два оброка солидни и докторот ни рече да воведеме и вечера плус , очигледно млекото веќе не и е доволно ние ручек во три , па цица околу 6 , и околу 8 и 30 , 9 вечера , и ноќе обавезно ми станува во 4 и во 6 и 30 , како навиена е
Амарантот го киснам одвечер, ставам 1-2 супени лажици и пола тенџере вода и варам додека топчињата не се распукнат, на крајот станува густо,лепливо и го давам со овошје секогаш.
Просо може да дадам со морков и брокула? И дали купувате брокула сега од пиљари свежа или давате замрзната? Првпат сакам да воведам.
Мајки, мисиркино дали имате земано од тинекс? Свежо носеле во четврток ми рекоа, се мислам дали е добро да земам?
Мајки, помош..бебе не сака да пие вода и не сака, и не сака..сменив 5-6 шишиња и со лажичка пробав и не сака..а несакав да давам сокчиња, ама изгледа ќе треба да пробам така, благодарам
Да пробаш со чашка , јас ја земав таа некапечката на нук , за некое чудо пие од неа , е сега не дека не знам колку ама околу 50мл дневно пие, мојава ни сокчиња не сакаше