И јас прво ко тебе го мелев овесот ама после сфатив дека многу подобро се прави ако е попарен со врела вода, да искисне убаво и после во блендер. Ептен мазен како крем се прави
Мојава се ишара од кисело млеко. Барем така мислам. Сега престанав да и давам. Почнува да се повлекува.
https://www.instagram.com/reel/Ct__PBZA15l/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Може ќе ви се најде рецептов. Мене ми е во план да го правам
А свежа може да му дадам? Да ја излупам и да ја ставам во кашичка? Убаво ме потсетивте на урмите и јас ги обожавам
Или тоа или ги изнесуваш децата пред врата и ја заклучуваш вратата дури не дојадат после правец под туш
Имаме воведено тиква преку готова каша од јаболко и тиква мешавина, без други додатоци. Е сега некоја имам по дома baby first squash ама во состав вика тиква и оризов скроб. Ако деновиве ја дадам таа значи и ориз ќе е воведен?
Јас сум се изненадила од моево бебе... се утепа од јадење со грчки јогурт за вечера. Урма од кога се дава? И како ја даваш?
Од 6 месеци можеш да ја воведеш свежа. Ја имаш во кам маркет во фрижидерите им седи Исто ја воведуваш како и другите работи. Јас ја давав во овошните каши за доручек дали со круша мешана и овес или јаболко урма и овес разни комбинации со се можеш да ја дадеш буквално