Ги земав од Тинекс на Виталија. Проѕирно пакување и пишува јачменови/пчанични/ 'ржани снегулки. По 33 ден се 300 гр. пакување. Во Зегин има органски и се 150 ден 500 гр.
Од млечно можеш покрај кисело млеко,јогурт,ад млеко со житарици што си користиш или со сварен ориз па да го изблендираш со АД како сутлијаш и плус да додадеш банана,многу вкусно е,исто имаш беби урда и сирење во Буњаковец трговскиот продавница "Фејзи".Јачменови,пченични снегулки имаш во секоја продавниза за здрава храна на рефус и јас така најчесто ги земам по грамажа,а инаку има и пакувани на повеќе фирми Виталија,Натура...
мамички конечно мм ми донесе киноа органска ама црвена во ред ли е да му ја давам на бебчето. и со што да му ја приготвам. на пакувањето си писе како се вари ама нешто додатно како да му ја давам
Киноата јас ја ставам обично во овошните каши,како житарка,ја користам таа на Виталиа,а со оваа немам искуство
Da se pofalime deka po dolg strajk so nejadenje,poleka pokeka pocnuva da jade,ne deka pak bendisuva se,ama ete ima nekoi kombinacii od koi si kasnuva super.inaku samo so ovosni bevme i cice a 9polni sme. I majki da ve prasam ,mocarelata i taa vo blender,taka?
јас освен кисело млеко друг млечен производ не сум дала, а 9 ипол м сме, пробав урда со жолчка ама многу се мрштеа, сирење несолено незнам од кај да најдам... а во кисело млеко се дават, зеленчукот го јадат само ако во него има кисело млеко
И јас само кисело млеко и павлака сум дала, и нив не ги сака. Сега планирам со урда да ја пробам. Не знам сирење уште страв ми е да дадам.
Jas na golemiot mu davav mocarela bidejki nemozev da najdam.mlado sirenje. E ne pamtam tocno od koga ama ne mu ja blendav onaka na mali parcenca ja jadese ionaka e mnogu meka
Strav mi e na parcinja,kup deca pogolemki ,se imaat zadaveno od mocarela nekoi za zal zavrsia tragicno,toa bea nekolku slucaevi vo gradinkite i epten sum iznaplasena.jas zedov denes za proba da vidam dali ke ja bendisa .
Vo toj slucaj izblendiraj ja. Jas nikogas ne sum.imala problem ama stvarno ne se sekavam koga prv pat mu dadov golem e veke baagi vreme pomina
Denes brzajki za izlaganje zaboraviv da ja zemam kasickata sto ja spremiv (karfiol, morkov,ml.kromidce i malku palenta) pa im javiv doma odma da ja stavat vo frizider. Dali moze utre da mu ja dadam na malovo, ste davale li taka od prethodniot den spremeni. Ne za drugo dosta ke mi zastedi na vreme utre ☺