Можеш со банана или некое друго овошје. Овесни потопени со банана и јогурт. Со цимет малце давам. Некогаш у јадење ставам малце.
Добро само на нас ли брокулава волку ни пречи? .. се уби гасови дете во сон да кенка и тоа од едно мало парче и минатиот пат и сега .. од 19:40ч заспавме до сега еве 22ч се разбуди 3 пати со прдење плачење .. како ја правите брокулата? Јас ја правам на пареа има ли друг начин да не дава волку гасови
Никако. Немам дадено уште, баш поради тоа што уште се маче со гасови. Ни карфиол немам дадено. Ќе оставам понатака, па ако не проба сега ништо нема да му биде. И кромидот му смета, приметив. 2 пати дадов, имаше мака.
Карфиолот не ама брокулава мамата ни ја е*а да ми простиш на израз прв пат уведов од кашичка неколку лажици немаше гасови, втор пат дадов во кашичка со ориз тиквичка и брокула имав ставено убави 2 цвета дете дента виеше неможеше да заспие .. денес викам ај ориз морков тиквичка и ќе ставам ептен малку брокула еве пак прди и спие а од појаки гасови се буди со плачење ..
Не му давај некој период, паузирај. Може му треба време да ја прифати брокулата. Јас сум ја варела, немала проблем мојава со брокула, дури и сака да ја јаде.
Ќе пробам нареден пат за 1недела варена да видам дали исто ќе биде ако не ќе правам пауза веќе аман 6ипол месеца имаме со овие гасови грчево ..
Исти сме. За некој ден 7, уште мрда во сон кога има гасови. Сега пред малце се разбуди, прдење, плачење. Му помина, пак заспа.
Не му ја давај. Може и без брокула, не е клучна состојка па да мора да ја има. Моево има мака од банана. Четвртинка банана може да ставам еднаш неделно ако ептен некое јадење бара блажина, иначе на јаболки и круши е 90% од овошје. Има бебиња што во секој благ оброк им ставаат банана, на моево не му одговара и не му давам, ништо страшно и без банана ќе тера.
Како го спремате овесот од Holle, поточно овај, зошто е напишано со млеко. Со вода го имате направено? Или нема да дојде убаво?Палнирам со слива и јаболко потоа да го искомбинирам. Зошто сме на доење па ќе треба со адаптирано да го правам