Добро е што имате напредок со каши. Ама сега нема толку да качуваат килажа, сега во висина-ќе се издолжуваат Така си запамтив, една тетка моја ми кажа
Она сака со рака да и давам и да џвака. Ако види лажица е затка во уста. Вчера и пасирав и така па сакаше да јаде. Ич не е проблем тоа, ама да не се ретки случаеви како вчера хаххаха Ааа да. Лепче би јадела по цел ден .
Да се вмешам, да си прашам Колку какао се става? Јас зедов од БиоКосмос, скроз чисто, немам уште воведено, ќе почекам уште некоја недела
Немам појма, на доење сме но мислам дека мајчиното млеко нема веќе соодветна функција бидејќи слабо напредува...
И дадов еднаш, ама толку ја топи со плунката, што цело парче и беше во уста откинато и ме фати малце страв. Она бута во уста се додека има во рака нешто
Нормално е помалку да качува. Мојот последните 3 мерења е по пола кило. Првите месеци по кило качуваше.
Е нема грешка. До детето е. Мојот се живо јаде хаха. Кај мене па маж ми и свекор ми кога се здружат, ајде лепче со манџа кога ќе јадел. Па кога го подберам на само. Ај оној што зборе, ама па и мојот... Пробај парченце пашканат да ставаш во ручекот.
Исто еве, манџички да јадел... Боже Господе... Ќе пробам баш. Ама мислам некогаш и од денот му зависи колку ќе јади.
Не знам. До сега давав ноќна на Хип, денеска прв пат правев гриз, какао и банана. 1/3 кафена лажичка на 3 лажици гриз и пола банана. Нормално беше премногу, тој не изеде се, ама јадеше.