Палента, тарана, макарони, јајце пржено или варено исто. Во моментов друго не ми текнува со што сум комбинирала, ако ми текне ќе пишам.
Палента, тестенини, спанаќ, јајца. Мојов почна од нашето јадење да јаде, не можам да го најадам веќе. А види некој јаде трча ам ам ам.
Да ги седнеме заедно да си јадат цел ден? ја дури почнав да се грижам, не е можно да сака да јаде од сабајле до вечер аууу, си викам нешто од витаминиве да не е што и ги давам. Ќе јаде, па ќе седнеме ние ете ја пак сака. Ќе отвориме ќесичка некоја од благо, солено, еве ти ја пак. И давам само гриз од нешто пример благо, некоја грицка, ептен жално гледа тек сеа се опуштив на год ипол по малку да и давам. Јадач е од кога прв пат почна со вкусови и твоево вака прави?
Од каде земате телешко месо? И со кој грчки јогурт, кисело млеко, урда почнавте на почеток? Педијатарот ми рече кравји читам некои козји даваат
Kravji pocnav. Telesko od vero zemam, kiselo mleko na bucen. Urda koja bilo ja zemav minimalno ima sol
Мајки, овес на колку месеци? просо? кисело млеко, моцарела? блитва? проба бебе овошје и зеленчук неколку вкусови.