Моево бебе не сака јаболче или чудно и е сега додека вкуси? Какви фаци правеше дури и се затресуваше од што и беше гадно. Мислам дека ни две лажички не проба. Изгледа малце и како кисело и дојде
Можеш да замрзнеш и во тие ќесички и во обични ќесички за храна, јас така замрзнувам. Ова парче што немаш кај, можеш утре да го дадеш во фрижидер само нека е
Вториов пат изеде се што и дадов. Четири лажички полни. Меѓу давање закенкуваше и отвараше уста, ваљда сакаше уште? Не знам како да тумачам хаха. И дадовме и вода, испи околу 20, 30мл. Сакаше уште ама не знам по колку да давам вода?
Сакаааа, сите деца сакаат јаболко. Инаку нормално е и да плука и да се мршти и да се смее и да дува балони со устата. Инаку јас од прв ден вкусови давам вода колку што сака, некогаш пие повеќе некогаш помалку. Не ја ограничувам.
Значи колку и се пие толку. Богами жедничка беше. Даваш само после кашичката или и во текот на денот?
Ќе сака, тоа прееска е сосем нормална реакција. Иначе давај вода, супер што сака на ова топлово е супер за плус хидрација.
Сега за сега само после кашичка давам, ама моево е 5+ месеци. Вие сте веќе 6 ако не се лажам, мислам можеш да нудиш и во текот на денот. Супер што ти сака вода, обично ја плукаат. И мојава многу сака вода.
Од Атанасовски, ми чуваа дури. Секој вторник од 8 сабајле имаат и толку за 15 минути нема. Домашно е.
Мене ми кажаа дека глутен не смее да се дава до годинка на бебе а овде пишува тогаш некој е во грешка