Мајки дали давате ноќни кашички хип и од кога? Ние сме 8 месеци, доручек и ручек, цицање и ноќе ад и по потреба преку ден. Од кога треба да воведеме вечера?
Да провериш по аптекиве, некаде ја имам видено ама не се сеќавам каде. На гугл излегува дека ја иѓа во Ани фарм и бејби центар.
Мене ми рече да почнам педијатарот, можеш веќе од 8 да почнеш. Со good night каша планирам да почнам.
Ние пиеме од ваква не капе сама кога ќе се преврти освдн кога ќе гризне со непца или запчиња ако имате. Ја имам купено од дм
Мајки кога да дадам грашок, боранија, боровинки, цреши, малини, лубеница, пиперка? Бебе е 8 месеци. Имаме круша и слива домашна, меѓутоа прскани се. Да ги мијам со сода и давам на бебе?
Освен банана и авокадо со се друго и јас исто правам лупам и варам. Праските и крушите ми се омилени за спремање меки се и се пасираат супер не треба ни блендер
Секаде ги има и низ големи маркети. Јас од Веро ја купив. Мојава пропи вода... прво мешав 50/50 со сок, па 30 сок/70 вода и деновиве и давам и вода само, пие. Од чашкава одма укопча како и си пие