И плус крвна слика извади на 6м подобра од мојата. 200 на саат е по дома, не застанува 1 секунда со вртење и мрдање и клоцање и на тоа нејадење пак напредува. Да е жива и здрава, дај боже да продолжи вака оти со ова нејадење не знам до кај ке одиме.
Осмина, четвртина, половина, цела, по еднаш. Така ја воведов. Жолчката малце побавно, белката побрзо.
Со ориз и спанаќ му давав јас. Или со авокадо и банана, ама така поретко јадеше. Со млечно немам мешано досега.
Лека полека, чим напредува убаво гајле немаш. Ние на периоди бевме заинтересирани. У глобала сака красатко а батат со кокосово млеко многу сакаше на ваша возраст. Потоа чисти намирници, никако мешано или каша. Деновиве дури репете манџа ми јаде и башка никако јас да ја хранам, само сама. Ќе и најдеш решение. @Lady Miami Потпечена тарана со варена жолчка е убаво, мојава јаде тоа.
Моево зеленчук не сака. Само благо да е. Овошје сака се што проба досега, ама зеленчук никако. Две лажички и толку. Му мешам со овошје, и така не сака. Остана да воведам батат, па се молам со него да јаде и друго. Компир и спанаќ проба неколку лажички и толку, затвори уста. Компир и морков, тиквичка, брокула, не сака