Majki vcera i dadov na malata nokna kasicka od hipp so jabolko bez gluten, tie sto se podgotvuvaat so voda, no ne mi bese prv pat , tret pat i davam, okolu usticeto kako crveni tocki mali i se pojavija no posle saat se izgubija, dali imal nekoj vako iskustvo, cudno mi e zosto ne i dadov prv pat?
probav alpsko,so najmala maslenost,pa probav na bucen kozjak,bitolsko prifati ama okolu 50-60 ml,pa probav i so alpsko 3.5 % maslenost..bitolsko ne mi se dava zosto citam ne bilo dobro,ova od sto citam
Da ne si davala nesto drugo denta prv pat. I jas i davam od taa kasicka nema gajle. Mene taka prv pat mi se nafrli od brokula ama ne mi bese dovolno svarena
Site mlecni proizvodi za bebinja treba da se polnomasni. Vidi na zdrava hrana za zdravi deca na fb imas tabela taka pisuva i tamu
a oriz obicen ili ima nekoj poseben za bebinja mislam deka oriz e 6 +,nie sme 5,5 meseci, sega samo vkusovi probuvame
Sakam utre prv pat da i dadam cveklo na malata za rucek. So sto go kombinirate? A kolku vreme se vari, ovoj sto go zemav e mali glavicki ne e mnogu golem
Женски што мислите за козјо кисело млеко?нели е подобро од кравјото? И кои фирми ги препорачувате за кисело млеко,јогурт?
Да да ова со алергијата нема врска...На внучиња мои на едното му давале од бебе уште (така си одлучиле) и не е алергично, а другото после година и е алергично...А за ботулизмов се исплашив кога читав.
Gospodinot moj ne pie gusto hahah vcera mu staviv Nestle 8 citatici so kakao, nema sansiiii odma mi go butkase i jas si go ispiv, za nego novo napraviv...
па не му го прави густо...малку бананче колку за мирис и да заблажи во блендер...... го нервира изгледа густо да голта. пробај...ако не бива, не бива барем во кашички го прифати или и така неќе?
Ne ne gotovo go prifati kravjoto. Pie po 200ml bez nikakov zasladuvac. Jas go odbiv od cicanje pred 1god i prodolziv so Nan 2, no detevo edvaj po 100ml mi piese od toa, ic ne go sakase... I rekov ajde na kravjo da se prefrlime i pocnav kravjo, prvite 2,3 pati so sekjer ili med samo i posle pocnav bez nisto. Nema gajle pie sega
ние сме 4 месеци од завчера почнав да му давам кашичка од јаболко од хипп му давам по двапати на ден по две лажички пред подој сега планирам два дена да не му давам после да му дадам од банана или праска што мислите дали е во ред да не почнав многу рано на кашичките пиши од 4 месеци
Уствари за @mami blue беше советов со бананата... Изгубена сум овие неколку дена...не ми се догледува на кој враќам ...не ми замерувајте Убаво што брзо се навикнал @mariz и што го прифатил и без шеќер. Уште некој ден и јас ќе пробам со кравјово да видам ние како ќе си поминиме.