Мајка ми ми зема од пазар, истата и ние ја јадеме. Од купечките читав низ темава некоја од кам била ок.
Кисело млеко зимам на Бучен Козјак. Тргнав еднаш на Алпско да земам и видов дека има млеко во прав Инаку доволно е само за еден млечен производ така да дадеш за да видиш дали ќе има реакција на млечниот протеин, после си даваш што и како сакаш
Ти благодарам многу А претпоставувам кравјо така? И се што е од млечните да е кравјо? И уште едно нешто ме интересираше читав ама не можам да најдам како беше..во иста недела да не се дава месо и млечни или тоа во ист ден да не е се извинувам што замарам
Здраво, какво сирење, урда, павлака, грчки јогурт, кисело млеко користите? Ние сме скоро годинка, ама слабо со јадењето и нема многу работи пробано.
Здраво, Ве молам кажете по што се водите тпчно за воведување на цврста храна и кој намирници редоследно да ги воведувам. Не знам веќе сегде различно ги пишува некои некаде од 6месеци, некои од 4 месеци. И кои купечки кашички ги користите дали се добри од дм? Јас сакам повеќе домашни, али не можам да најдам модри сливи непрскани, а оваа од хипп од слива е катастрофа во состав
Бела Фарм во канче таа младо сирење што пишува или? Со оваа имам лошо искуство во рок купена мувлосана беше кога ја отворив.
Не..мислам дека ако дадеш млечно веќе воведени се сите, така се рачуна. Инаку цело време различно купувам: Битолско, Кораб Трница, некад Бела Фарм, Олимпус..што најдам