Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Воведување на цврста храна кај бебињата

Дискусија во 'Бебе' започната од ROSII, 29 ноември 2009.

1. dummy

dummy Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2024
    Пораки:
    965
    Допаѓања:
    1.401
    Може и заб некој да вади, такви епизоди со плачки со солзи имаше и мојава горе едниот кец дур и искачаше. И на непробано дур ја местев во хранилка знаеше да земе да урла

На naturally му/ѝ се допаѓа ова.
  2. naturally

naturally Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    2.076
    Допаѓања:
    5.177
    Нема ниеден заб веќе 9 и пол месеци :devil:.
    За ручек изеде само 100 грама, ама па од друга страна сум многу среќна што наеднаш се научи да пие со цевка и од таа со клунче:lol:.

На Noemi му/ѝ се допаѓа ова.
  3. dummy

dummy Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2024
    Пораки:
    965
    Допаѓања:
    1.401
    Мојата пропи вода на околу 6 месеци баш кога вадеше прво запче дека и ја давав ладна од фрижидер и убаво и доаѓаше. Чим и така малку ти јаде а повеќе јадел, има големи шанси да е запче. Се жалев јас можда си ме читала дека последниов месец го вадеше горниот кец и скоро секој оброк околу 100 грама јадеше со драматизирање, вода не прекина да пие и тоа солидно си пие. Малце се подобри со јадењево ама мислам и другиот кец сега почнува да се дуе пак се чешка на секое залче хах. Нема раат со забиве кај нас.

На Noemi и naturally им се допаѓа ова.
  4. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    3.054
    Допаѓања:
    11.497
    Киноата и кај нас е драма, вчера правев и плескавици од тиквичка со киноа демек ќе е замаскирана, џабе. А амарантот го јаде, мене он ми има повише земјаст вкус. Ми остана уште во мармалад да ја ставам :devil:

На naturally и dummy им се допаѓа ова.
  5. naturally

naturally Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    2.076
    Допаѓања:
    5.177
    Се мислам да се откажам, нека јаде само овес по твој рецепт секако и него едвај го прифати.
    Барем на татко му да беше и со јадењево, тој на мене испадна |(.