Давајму водичка по оброк нема да сака којзнае колку на почеток и воопшто со вкусовите пробувај. Мојата со чашка со мека цевка прифати на 5ипол месеци
Имам даено два пати со лажиче, во шише да дадам ако не, со цевка ми е страв мал е, пет месеци на 4 август правиме
Пробај со шише, не дека е мал за цевка ама нема да знае. Мојот тек сега на 9 месеци сфати како се пие од цевка и од таа со клунче .
И кај нас беше исто само што ние почнавме со тиквичка. Денс пробавме батат ама со малце формула и имавме успех но во право си многу е важно во кој момент ќе му понудиш и ние сме скоро 5 месеци и уште не држи скокот. Ти пишувам чисто како подршка оти и јас сум на почеток и се ми е ново а има и еден куп информации
Ќе пробам и јас со формула оти го пробав прееска пирето и ми имаше и мене така киселкаст необичен вкус. Знам дека му е ново и нормални се такви реакции ама стварно не му се допадна
Хаха да да нормално е очекувам и јас таква реакција ко ќе стигниме до морковот или ќе му го измешам со батат ќе видиме, а планираш по два или три дена еден ист зеленчук потоа и овошје да даваш
Па овие намирници кои не се толку алергени планирам по два дена, ќе му мешам, после морковот по два дена ќе дадам компир пример, и после два ќе му измешам компир и морков, па така додека не ги испробаме овие полесните. И јас сум во бунило со кашите а мислам дека безпотребно се стресираме Битно да пазиме на ден два да не има некоја реакција, а за тоа што ќе нудиме не е толку битно.