Како овој ручек го даваат на дете под една година? Се во еден тањир им ставаат? Салатата како? Реално има деца, што не џвакаат. Еве го од нашата градинка менито.
Не знам искрено големата ми почна покасно веќе беше речиси 2 г и јадеше се па не сум ни прашала. А сеа треба да почне на 9 м... ја прашав негувателката на поголемата рече повеќе на супи се што и да и значеше тоа... чекам сеа кога ќе ми кажат дека сигурно е примена да прашам убаво се. Секој месец имате ново мени ? Ете кај нас и ова со двопекот кога го прочитав коса ми се крена.
И ова сирењево гарант без сол е, а ние припаѓаме тука . Иначе печурки син ми после две години проба, со пица, не знам од каде им е оваа идеја дека печурки се океј избор храна за бебиња.
Малку срце ме фати ко прочитав мед. крцкави топчиња и туна, ама после видов дека е мени за големите . Да, очигледно истото им го даваат, ама печурки бе, што знам. Речи им алергична е . Другово за ручек океј ми се гледа.
Не се мешам во муабетот за градинка (не ми значи ништо, сори ), ама чисто да споделам дека мојата јаде печурки од кај 7, 8 месеци (не памтам кога точно прв пат дадов) и освен што знае да прдне повеќе, не имало други проблеми. Секако ставам по една-две печурчиња во нејзиното јадење, не многу количински.