Да се надоврзам, јас последниов месец осеќам разлика после цврст оброк и цицање, некако кога цица како да не ми е дојадена кога ќе се најаде 200гр отприлика е весела си игра сама и не е кенкава, а кога цица осеќам како да не и е довоолно па по цицање пократко ја држам до оброк отколку оброк до оброк. Мојата цица сабајле кога ќе се разбуди 6/6ипол и уште еднаш или два пати зависи преку ден / со три цели оброци сме
Пет жита мулти Не давав посебно житарки, еднаш само ориз и запек фативме и од тогаш само оваа Друга давам млечна со јаболко и овес Сите ги обожава
Мојот така, после цицка некогаш не е задоволен, нервозно цица и насекое бара, откако воведов формула два пати денот и два цврсти оброци по 200 грама супер е. Не му стига најверојатно, им се зголемуваат потребите како шо растат а мојов машала 9 кила е на 7 месеци, а ич не е буцко ама габаритно бебе е, долг многу. Плус од една града цица, е имам приметено некогаш кога ќе си фати фат абе ќе се изнацица смирено, си голта, изгледа ми варира производството на млеко мене