Јас баш денес и дадов крем сир прв пат. Недела пред 10 месеци сме. Ептен сака млечни, јогурт обожава. Каде да најдам несолени маслинки?
Само абц е најприроден да речам со 3 состојки..сите други имаат куп глупости..постојано купувам различни за нас, за малиов абц и така воочивме
Од дм и веро го зимам, ау рецепти немам за ништо јас сум ти кувар од око. Така правам и леб и секогаш ми искача ептен убав ама немам мерки, се ставам отприлика по густина на тесто замесувам @Anaroz1 на 7месеци
Давате ли мелено месо и како го спремате ? Во неколку опции и го понудив не го сака ни раздробено во каша ни како ќофтенца сама да јаде ни со пире ни мусака… Едино со грчки јогурт малце каснува. Дури и зачинето вкусно стварно не го сака
е уште таа опција не сум и ја дала ама готовите каши болоњезе не ги сакаше (неколку типа пробав) па некако си ставив во глава дека нема ни домашна да сака. Ај ќе пробам...
Ако направсм поголема количина давам два дена по ред, па 1-2 дена давам друго. 3-4 пати неделно сигурно во ручек има месо