Француски магдонос и шпански грашок па ова било луксузи хахаха ќе и купам баш дали ќе ги сака за понекогаш ми се здосадија хип и baby love вкусовиве а ги користам два три пати неделно
Само ексклузивно за нашиве деца Инаку не е репер моево оти се јаде ама стварно ептен ги сакаше овие. Посебно тие со спанаќ и сирење или мислам со тиквица и сирење нешто така имаше комбинација. Одамна не сум видела и како има.
Топ се, додуша мојот се јади не е репер за убавини хахахах. Цената наспроти хип е огромна а органски се и тие и добар состав имаат, мојот на пример повеќе ги јади тие од дм отколку хип. Повеќе ги сака јас што му го готвам, лунгурини шлакутници
Исто, давам три оброци и некогаш мислам дека мене ќе ме изеде, а не е дебело бебе ич ама во должина многу става мојот. Некогаш ќе ми ржи тешко ќе му дојде, сака пауза да направи додека јади да подригни и продолжува без проблем. Нема досега храна одбиено, воведивме и глутен и жолчка и месо и млечни, со крка машала
Јас ги земав од Зегин како нај ок ми делуваа органски и со сертификати за почеток за воведување вкусови па сега за понатаму за готвење ќе барам намирници од некој по селата ако најдам не е се уште сезона не знам што би нашла