фала, може за понстака да пробам и вака затоа што уште не пробал зачини и патлиџан… Јас му дадов леќа со тиквичка зелена супер ја прифати на прва дури само леќа чиста повеќе сакаше отколку мешано
Јас сум цела во збунки и колку повеќе читам само си одмагам По странскиве сајтови веќе од 6 месеци се даваат на бебиња освен нели мед сол шеќер, а овде имаме некоја стигма за воведување на храна... само се опседнувам кога е ʼправоʼ време за некоја намирница и дали ќе направам нешто лошо ако ја дадам сега дур ја имаме сезонски.... Знам дека првите недели се дава лесна храна за стомачето да се навикне да процесира ама колку долго трае тој период? јас на 6.5 месеци дадов палента со грчки и после прочитав дека млечни производи ги даваат кај нас мн покасно... а го дадов тогаш зашто немав во моментот ништо во фрижидер како за неа И исто прашањето за кромид лук пиперка домат, дали да чекам со некоја манџа со месо да ги дадам дали само пиперка да дадам па само домат, да не и е кисело да нејке, како се комбинираат за прв пат тие Многу ни е тешко во денешно време со волку многу информации да збудалиш