Ne znam dali ova bese za mene ali ke se ubacam Mu staviv mlado kromidce bas...a ne mi se ceruva radi mirizbata da ne saka usta da otvori, do sega a videse lazicka otvara usta pa ako ne bendisuva pluka a sega ni toa Sovet?
Мојава повеќе ми сака овошни него ли зеленчукови каши.... Чаре ? Завчера и дадов амарант со тиквица и компир, абе цело време плачеше додека јадеше едвај...
Mami beba ne saka da pie mleko preku den Stanuva i posle polovina cas ima kasicka po 3-4 casa pak kasicka i duri okolu 18h pie mleko a izmegu kasickite mleko ne saka samo voda pie Vo red e taka ili da forsiram mleko @wannaBeMomma treba da probas svekrva mi isto velese za mm star kromid ne sakal a mlado da i den denes e takov
Nesolena urda -se dava kravja ili kozja ??? moze za 9+ . Inaku izgleda samo moevo dete ne obozava kiselo mleko i jogurt,pravi grimasi,pa kako da saka da povrakja
Ве молам за совет бебуш има 5 месеци почнавме од 4 со дохрана на почетокот одбиваше али почна да јаде по цела каша од 125г и еве ја сега три дена несака воопшто никаква се научила стега муциња и не отвара ни со сила. А за 2 месеца ке се почнува на работа како ке ја оставам на свекрва ми несака ни шише, а почнува и лажливката да ја плука.
Pa mnogu kasno bi bilo toa Sega spie do 10:30 zs kasno legnuva I rucekot ni e nekade okolu 3 ako odlozam ondak bi doslo vecera
Jajca od prepelica znaete od koga smee, znam deka se epten zdravi, ama za bebinja i deca neznam koga se pocnuva Za biskvitcinja nikoj ne mi kaza 7+ ako ako )))) Zelencukovi kasi i mojata nesakase ama so lazicka kiselo ml ili jogurt neznae kako da lapne pobrzo, ako zadocni laziveto se buni ) Urda davam kravja nesolena od 7 vo komb so palenta i kiselo mleko, maf cela ))