Citav nekade deka hejda e od dve godini. Jas neplaniram da ja dadam porano. Ima dosta drugi zitarki. Inaku palenta davam od alkaloid.
Уффф баш ме замисли. Педијатарот ми ја спомна, мајки совет за хељда кога да Се даде? Палента не ми прави разлика од кој производител.
Значи да почекам со хељда. А се мислев меѓу киноа и хељда и ете, педијатарот го послушав. И тие веќе мислам дека не знаат што да ни кажат. Ќе купам киноа, само да прашам која ми ја препорачувате
Jas od DM bio bez gluten, 99den e. Btw mi donesoa fruit fun od hipp - zitarka so ovosje (jabolko banana malina) i pisuva 6+. Ama malinava me buni, do godina e i taa kako i jagodata? Sto mislite, da dadam? Polni 8 sme.
Добивме многу пакетчиња со хип каши. Некои зеленчукови ми матат ум. Овошни сум давала но меснати и зеленчукови што стоеле на рафт година дена Дали сте давале вие, еве конктетно спанаќ или јагнешко од теглички на хипп ?? На мисла сум си.
ја јас м купив спанак со компир мислам беше аууу бллљљааак вкусот и не го јадеа а месо такво нема шанси да дадам подобро ке си сварам дома