Мајки му направив на синко банана со јаболко си касна 2 лажички и заспа. Дали смеам да му ја дадам кашичката од кога ќе стани или да ја фрлам? Гледам бананата потемнува одма.
Jas ne bi. Primetiv deka hipp i na onie 4+ sokcinja, kasicki, stavile portokal, ananas, ima kasicka so sumsko ovosje megu koi i jagoda a pisale 4+.
Да, па и јас исто. Месо само дома зготвено. Само ми е жал што ќе се фрлат кашичките. Да беа овошни ќе ги изручкавме без проблем.
Како за почеток убаво е да се домашни, па и за понатаму ако има од каде да земаш. Јас на пример не би дала од продавница и затоа доцнам со воведувањето. Немам моментално од каде да набавам и чекам прав момент.
Majki kako ja pravite tikvata? Pecena normalno, ama dali dodavate voda mleko vo blendiranjeto ili sama si pusta kako bananata?
Печена ако е е посува. Јас додавам малку ад. Ако варам сама има примено од водичката и нема потреба од додавање.
Kako e podobra za prv pat varena ili pecena? Nikogas ne sum varela tikva. Utre planiram da mu vovedam.
Вакви му земав денес од Зегин. Добри се? На просото пиши дека можи да содржи траги од глутен. На сите така пиши или требаше друго да земам?
од мене еден совет давај ја порано тиквата ,јас вчера касно ја испечев и дадев и во 5 поручек па цела вечер мешето ги болеше
Mami nie jademe kasicka ne cela kolku saka tolku, i kratko posle toa place za cice. Neznam dali e nedojaden ili sto...?