Spored mene e gladen,taka bevme i nie na pocetok,po pola teglicka,no barase vednas mleko,sega po cela tegla jademe i sme siti tri casa. @Верче4 kokav e tvojot bebus?
Исто и моето сега почнав со дохрана јади по 60мл отприлика и после то одма на цице мислам дека навика му е дека мора на цицка млку ќе поцица и толку
Јас земав моцарела. Тоа денес планирам ко за прв пат да дадам за ручек со блитва, ориз и жолчка ќе комбинирам.
Несолени мислам можеш и пред година, а солени нешто покасно, јас мислам дека околу три години дадов, ама не ми ги сака. Мајки, децата не се гладни ако сакаат да цицаат после јадење. Жедни се, а и цицањето не е само потреба за храна. Слободно давајте им, нема да се прејадат.
Јас кога ги проба сите вкусови мислам од седми месец. Е сега секој месец воведувам по нешто ново што е за тој месец.
Колку месеци сте? Јас мислам одкако ке се почне со воведување на цврста храна после месец ипол ( толку е и потребно за да се испробаат намирниците ) веке можеш да почнеш да мешаш Пример ако веќе имате пробано банана,морковче и јаболче а нема покажано реакција можеш да го мешаш
Uste nekolku dena ce pravi 4 meseci...na sobetuvaliste mi rekoa da zapocneme so sokcinja.... Kaj vas kako beshe sto solcinja im davavge i koga okcnavte si kasicki? Dali da mu pravam sokcinja na nutri bullet ?