моето фати ред 7+ има. Преспива секој ден во исто време. За јадењето се обидувам да му дадам секој ден во исто време, ама не секогаш ми јаде.
Коцки замрзнат телешки бујон кога ставате ,кога е готова супата само додавате или ги варите заедно со супата?
Ke mozi li nekoja majka da mi pisi... Mozebi se glupavi prasanjata, no pocetnik sum i nisto ne mi e jasno...
vodicka cajce jas davam od dva tri meseca. obicno po 30-40 ml , sega kolku saka neka pie posto e pogolem ama ne obozava mnogu taka da ne pie poveke od 40ml, cajceto poveke go saka. za pasatorot ne znam dali bi ti vrsel rabota pretpostavuvam da, nemam jas takov imam blender. za poslednoto prasanje: jas i taka pravam primer denes mu dadam morkov 2-3 lazicki i posle si jade od toa sto veke imame pred toa vovedeno kolku saka tolku.
Мајки имам порачано домашна кокошка. Утре или среда ќе ми ја носат. Е сега ме интересира како да ја средам и дали само белото месо да го дадам? Телешко пробвам исто домашно да најдам. Што мислите за телешкото подобро е домашно или да барам во веро?
Јас од кокошката го дадов само стекот останатото си го јадевме ние Телешко исто зедов од маркет Кажав дека ми треба за бебе и добив свежо
Мами синко не е какан 4 дена..Дали може сега дадам каша од слива се мачи само напина плаче и гасови има..?
Јас имам рачен пасатор марка бош и е супер.naа почетокот се пасирав со него сеа поголеми сме па само месото.јас првиот ден само чиста намирница пр.круша следните два дена ја мешав со предходно јадено.вода чиста не сум дала (незнам зашто) пие сок од сварено јаболко 120 мл секој ден.
Jas koristam samo domasni kokoski gi varam vo ekspres bidejki domasnoto e potegavo i stavam i morkov potoa go stavam vo teglicki tecnosta i po edno parce meso zavisi kolku jadete i go mrznam po potreba si vadam mn go saka i epreubavo.Beloto meso e najtegavo (barem za mene) jas od potemnoto istavam.
Mamicki sto mislite za misirkino meso, davate li? Ja imam uplav od pileskoto zaradi hormoni a nz dali i so misirkinoto e ista situacija? Dali e prepolono so hormoni? Od koga se dava? Sakam da vovedam nesto novo... od meso samo telesko i riba ima probano