Za dva dena polni 8 da vovedam novi produkti samo isto pa isto nekako mi e a gluten nemam se uste dadeno I sigurno ke bide pokasno biskviti kolku pati davate? Pocna da se budi mnogu cesto vo tekot na nokta si velam da ne e gladden pa sakam da vovedam I vecera pa taka nesto biskviti cokolino za pred spienje si velam e ok
Ke go secam teleskoto. Kolkavi da bidat parcinjata. Citav po 50 grama. Dali se misli na zivo meso ili vareno?
Мами денес по грешка мислејќи дека е кашичка со мисиркино имам дадено риба Ја дадов за ручек и цело време сум исплашена До сега не покажа реакција
Ni tolku ne jadese... mislev nikogas nema da projade. Ama se vo svoe vreme, so tek na vreme se zgolemuvase postepeno, tek na 7 meseci ubav obrok od 150gr pocna da jade
Sigurno vrelo nema vo zamrznivac da go stavis. Neka se podoladi pa ako zamrznuvas stavi go. Jas obicno za dva dena varam go stavam vo teglicka so vodickata sto se varelo i vo obicen ladilnik. Go upotrebuvam za 2 ili max 3 dena.
Феминки здраво, верувале или не ги исчитав скоро сите страни од темава мислејќи дека се ќе ми стане јасно и се ќе си знам, меѓутоа како што почнавме со дохрана почнаа да се појавуваат еден куп подпрашања Поради тоа и се зачленив на форумов. Ние сме 6+ и еве веќе трет ден воведуваме ориз. Првиот ден пробав со оризот на Hipp меѓутоа ми се направија грутчиња, па поради тоа преминав на сочева долина мелен, меѓутоа на бебчо не му се допаѓа затоа што има некако зрнеста структура и добива како нагони за повраќање. Правев пробно хип уште неколку пати меѓутоа пак истото па морав после преку цедалка Ај ќе ве молам феминките што го користат да ми објаснат што е финтата. Исто сакав да прашам дали маслиново и кокосово воведувате исто по 3 дена. Фала однапред