Може, ќе го направиш потечен да биде, и кога ќе го тргнеш од оган, ќе ставиш една мерица ад млеко и убаво ќе измешаш. Исто ко со адаптирано да е правен.
Sekoj den davav jas nekoj den moze i da preskoknev ali toa zosto sum resila da smenam da ne e monotono So voda.
Погоре читам млечени денови , не ми е јасно. @Cka Јас на моето секој ден кисело млеко давам. Да не правам грешка??? Инаку имаме воведено само телешко од месо и тек сме сега со жолчка по 1/8секој трети ден.
Spored mojot doktor, mlecnite proizvodi ja namaluvaat arbsorbcijata na zelezo. Zatoa koga imam mesen den ne davam mleko. Rasporedot e 4 dena meso 2 mlecni so zolcka i eden rastitelen.
Мајки може ли киноа со кисело млеко за ручек, денес имавме јајце за проба? Дека киноата имало високо ниво на протеинска вредност па дали може со кисело м. да искомбинирам
Uuf go znam ova ama mojata nekoi jadenja ne gi saka bas a imaat meso i moram lazicka kiselo ml da stavam i si jade bez problem )) Lovor 2 livcinja vo eden fildzan zovriena voda 10 tina min davaj da pie ili so spric i salo na gradite i grbot navecet na pamucna krpa
Мајки прво со телешко месо ли се почнува..7+ сме имам домашно и телешко и пилешко..И со што го давате како го мешате..И што друго можам на 7+
Месо со зеленчук Се што имаш воведено од зеленчук давај уз месо На седум јас воведов лук пиперка кромид и вишни
Mami dali ma iskustvo so Juvitana kasickite? Koga nemozam da mu spremam nesto mu davam kupecka edns mu dadov takva od jabolce bese i sega nikakvi drugi nesaka ako ne stignam da mu zgotvam nesto, mu dadov od hipp i lino ama ne gi bendisuva mnogu samo Juvitanata gi saka
Мм денес го пратив по телешко, земал 300 грама и му дале 2 шницли црвено месо другите се бели со објаснение дека тие белите се од помладо теле. Телешкото нели треба да е црвено без разлика. Тие белите мене ми личат на свински и сега ми е страв да му дадам на бебуш. Искусни мамички што велите вие??
Мами на бебе готвач пишува за зелка 10 + и грав и краставица 11+ Точно е ова или малце е рано за овие производи?