Jas kako sto znam Juvitana bez povleceni ili zabraneti poradi kancerogeni sostojki. Jas koga ne pravam domasno davam hipp
Тиква, зелена тиквичка и морков. За компир почекај полни 6. Испечи ја со зеленчук и малку маслиново масло во рерна. @mac.mac посветло е месото од младо теле, јунешкото е потемно. Ако ти е шубе, дај му јунешко.
Ние воведовме веќе и втор оброк, дали измегу првиот и вториот оброк мора задолжително да има и млекце?
Jas obicno taka pravam ali kako ke si napravis ti raspored taka. Nas ni e: dorucek Mleko Rucek Mleko Vecera Nekogas po potreba menuvam.
I mene mi bese taa shema kaj 4najkasno rucek, no davam nakaj 12 pomalku mleko za da bide barem rucekot najkasno do 3.4h mislam deka e malku kasno.
Зависно кога се буди па така распореди си Моето се буди пред 8 и доручек ни е најкасно 9 Ручек најкасно 14:00 и вечера околу 18:00 некогаш и половина час покасно
ama problemot e sto on koga ke stane nejke kasa, mu davam ne otvara usta mleko saka, i otkako ke ispie mleko duri posle 3 casa ja saka kasata , i fakticki mi dpaga dorucek u 12, a on bavno jade so pauzi, dodeka se naranime doslo 1 saat, pa spie, pa koga ke stane da mu dadam rucek, em kasnime so obrocite em izmegu ne znam koga da go vmetnam mlekoto
A zosto se zamaras? Pravi kako sto mu odgovara na deteto, davaj si mleko, kasa, kasa pa mleko i gotovo. Ok e rucek vo 4
Кере исто стануваше касно Веке некое време легнува порано и станува порано Со јадењето засега имаме фатено убав ред Ке си дојде на ред не мисли се Во ред е додека немате вечера Незнам,јас си споредувам со нас Ние вечераме околу 18 па и таа со нас Некако мене ми е шубе да јадам многу касно,неможам да заспијам од тешкотија па затоа и на кере се трудам да не и давам така касно
Суви сливи и кајсии за во каша како ги подготвувате? Јас планирам да ги потопам во вода преку ноќ, прашањето ми е дали плус треба да ги сварам или доволно е само да киснат?
Majki spanak, paskanat celer leka od kolku? I dali ste poracuvale od beorg organski namirnici kako ste zadovolni?
Znaci mozam da dadam. praska i kajsija nemam uste dadeno neli ne e sezona pa se mislam dali da dadam hipp ili da cekam zos koga ke im bide sezona ke imame skoro godina. I dali ako nema alergija na hipp nema ni da ima svezi koga ke mu dadam?
Па во глобала ако не покаже алергија на таа од тегла нема ни на свежа но имај во предвид дека свежите се често прскани па алергија може да добие од пестицидите а не од самиот плод