Како бе нема друг како вас?!?! Нас не заборави! И те како тешко ни оди. Освен сливата од Хипп која патем со шеќер била , друга намирница нејќе. А да, и комбинација јаболко круша ми лапна малку повеќе. Ама се гледа дека не е со ќејф јадење, по сто пати и буткам во уста а она го плука... Денес јаболко, круша сокче и малку праска. Лапна 5 лажички некако. Засега нема реакција од праската па да видиме како ќе е.
@kukla21 почнав со млечно, да. Давам само путер, кисело млеко и купив моцарела планирам деновиве да ја дадам.
Табелите се баш сите различни, за различни ставови на педијатри па да не зборувам. И они се сите со свои насоки. Кој е правилен кој знае. Јас искрено не знам по што да се водам.
Баш пишува органски спанаќ да не не најдам па да прашам па да ми се смее цел тинекс Во ќесе е спакуван или?
Во ќесе, ситен, чист, убав, ти кажав нели, само не сум ти кажала дека е бебе спанаќ И во Тинекс и Рамстор го има ама не секогаш
Davas sokce? kolku napravi bejbiot? Majki da pocnam od 7+ so mlekce kiselo, jogurt, puter? Togas ke smeam i prosoto sto go imam a sodrzi kravjo mleko? Prv pat slusam deka za 3 nedeli treba da se frli kutijata ako ne se potrosi.
Ние имаме запек еве три дена мислам од бананата му е не беше презреана Денес измив убаво 3 суви сливи ги сварив и му ја дадов течноста, ептен малце помогна. Се мислам затоа утре да дадам просо или палента прв пат и да измешам со готова кашичка круша и слива. Што би помогнало повеќе просо или палента? Не знам дали е за во темава прашањето па ако не сум на право место преместете