Мене ништо не ми напомена докторката. Не можам да се водам по се. Ја слушам докторката, следам дете и решавам. Битно ми е и тука што се пишува за реакции (фала за советот за пиперката на @Annath), ама мора по нешто да се водам.
Бучен козјак киселото млеко ми е многу јако кисело но тоа имало од сите најмалце додатоци ставано ова од сигурни извори.Не верувам дека синче ќе го сака ке се мршти но мора да се проба прво Па битолското да го пробам или алпското? Совет? Битолското ми е ко павлака ама кој знае што додатоци ставаат... @kukla21 @emkaemka може слика од овесот и од каде е?
Баш право кисело млеко е Бучен Козјак, се познава и по мрсното горе што фаќа исто како домашно правено. Имаат и награди добивано за најдобар производ. Ама и мојов не го сака многу, иако повеќе него го форсирам. Здравје Радово му е омилено, а мене многу вештачко ми делува.
Kaj sveki si imav sadeno se.Jajca isto domasni od nea,petle domasno.Taman pocna da ima zelencuk nie zaminavme.Steta..epten mi e krivo.Ovde kupuvam bio.Kolku e bio samo Bog znae
Денес можам да речам го имавме првиот цел оброк - јаболко и морков Хипп, скоро цела изедена каша... Си велам - ќе не биди бе, ќе лапка и мојата беба... Ма има во инстаграмот со каши да не се трпам, се ќе сликнам и ќе споделам со вас. Ај сега со што да продолжам... Имам воведено - јаболко, слива, морков, тиква, банана, праска и круша. Време ми е за ориз? Или зеленчук?
Може тиквица, имам баш свежа од градината на мама. Со морков да ја комбинирам? тиквица и морков? оди ли?