Дали компир воведовте по шема три дена или можам како ориз/палента да го смешам во каша со нешто друго? И кое маслиново масло го користите?
@Annath може ли да го пишеш уште еднаш рецептот за домашните бисквити? Сум го изгубила @Dalia93 јас го користам од дм маслото, и за нас и за малото
@Dalia93 јас кога дадов компир прв пат, го смешав со друг зеленчук и ставив пола компир. Следниот ден во зеленчукова каша исто така ставив, овојпат цел, и така го воведов. Два дена воведувам сега веќе се, на почетокот само по три.
Користи ли некоја нутри булет? Конечно бебе ужива во текстурата ама ете го мм, балончињата ќе му правеле гасови.
Мајки, ние почнавме со млеко наместо со цицање. Ама два дена беше супер си пиеше бебе и си спиеше убаво, од вчера несака воопшто да пие и мака мачиме со заспивање. Од кога може какао или несквивк да се меша во млекото???
9 месеци, почнавме со битолско ама го нејкеше, па сменивме алпско тоа го пиеше два-три дена и сега еве нејке, Се лути, и сака да цица
Е нема да може да ставаш ни какао ни несквик оти е мало. Не знам пробај со една бисквита лобело или малку цејлонски цимет. Можи глуп совет е ова ама не знам што друго би можела да ставиш
Ми завршува породилното, и морам да тргнам на работа за некој ден и затоа морав да го одбијам од цицање баш ке пробам, со бисквита мислам дека нема да ми помине, бидејки и онака бисквиа и млеко не сака да јаде, ама со цимет може ке пројде
А зошто да не цица кога ќе си дома. На работа нека му даваат кисело млеко кога му е време за цицање. Така правеше една друга феминка
Абе давај му да цица И моево не прифати АД , ама цица пред работа и кога ќе се вратам, а дур сум на работа му даваат АД со бисквити или Ц.цимет, сега веќе и какао или кисело млекце. Само Ад-то се мачи со лажичка да му дава 200 мл зошто нејќе од шише Вака изгледа си мисли каша оти му се дава со лажичка и си го лапка
Ne sum od SK, a rabotam vo SK i ke treba da patuvam, A po zeskovo nesakam cel den da sedam so mlekoto, pa vecer da mu davam samo za spienje. A i sekako ednas morame da se odviknuvame od cicanje
Нејќам лошо да ме сфанеш, ама млекото во градите не се расипува. Сепак ти си знаеш. Јас ти дадов совет