Пробавме компирче со малку морковче, некако не беше баш воодушебена од вкусот се поднамршти ама касна околу 40 грама Ке видиме како ке оди со другите комбинации
Kako gi pravite doma kasickite jas so blender ama mn mi se tecni zboram za ovosnite do sega toa sme probale samo
Му ставав сосем малку вода ама па така потешко се блендираше, а бебево мое не сака ретки каши и си купив пасатор. И супер густи ми излегуваат со пасаторот.
Со нутрибулет ама не ставам вода. Е сега за да не треба да ставаш вода ако пробувате вкусови треба малку повеќе овошје да ставиш оти ако е малку овошје само го распрскува по ѕидовите и не го фаќа убаво ножот. Пробај со повеќе пример две јаболка стави малку ќе дадеш на бебе остатокот ти или тато ќе го изедете
Еве го мојот. Задоволна сум многу. Еве и лудо има на делимано сигурно и она е задоволна. И овај на делимано е многу убав. Предност на пасаторот ти е што можеш да направиш мала количина на каша и густа. Јас не ставам вода.
Јас сеуште со пасатор правам ама ќе почнам во нутрибулет дека јадеме поголема количина. Јас варам и овошје и зеленчук го исцедувам од водата со цедалка но ако ми е пак течно зависи дрка има и овошја и зеленчуци се водлести па ставам лажиче две зависи Ориз во прав на Холе и таман ми се. Пробај со ориз или просо во прав исто можеш.
Ако го вариш овошјето излегува течно. Јас од 6 м давам свежо овошје. Мене не ми излегуваат течни баш напротив многу се густи.
Ставај банана ако ја сака ќе се згусне. И повеќе овошје, што изеде изеде друго фрлај. Мојот течно сака. Шмука од лажицата.
Од кај го земаш? Ми се врти во глава дека во веро го има. За нас барила земам и не се сеќавам по рафтови што имало.
За Барила како маж ми да го слушам. Јас оти разлика на правам. Иначе грчки се Миско па треба да ги има. Низ сите маркети ги гледам.