@kukla21 @Ano мм кога купуваше пред некој ден му кажале овие се викале чоколадни и биле за деца лесни...денес му дадов прв пат и така е блага и вкусна...јас ова не сум го јадела никогаш но од радозналост пробав да знам бебе што ќе јадеи многу вкусно и благичко...еве го сецнато како изледа...кога ве прочитав за чоколадно јапонски јаболки сфатив дека мм не тресел глупости а се чудев што ми збори човеков
Чоколадните и тврди се јадат . Не мора да се чекаат да омекнат . И , да , воопшто не збираат уста за разлика од "обичните " кои мора да омекнат па да се јадат Нашите во двор се такви . Кој сака нека каже , на драга воља праќам . Товарени се ,за греота нема кој да ги јаде
Фала ти.. Дека прв пат ќе давам може суви нели?? Да ги сварам таман ќе омекнат па во блендер и на кркање.
Јас од тие давам, ептен меки и вкусни ми се. Јапонските и јас сум слушала дека собираат уста и немав пробано. Ми донесоа домашни и изгледа од чоколадните се, ептен се благи и вкусни, како тиква. А кажете ми бејби биф давате или? Јас уште кога почнавме ги пратив моите во месара и им рекле дека шол (што и да е тоа) било најубаво за бебе па такво зимам. Да продолжам со такво или да барам од другово?
Не се на агромакс. Некоја грчка фирма се. Обично проѕирно ќесе со зелена етикета. Не сум дома да сликам
8+ воведов, само кажав погоре за боровинките не сум сигурна дали 8+ или 9+ ги дадов. По два дена ги воведував, првин давав по 1-2-3 зрна па повеќе. Аронија ставам по 3 зрна. Гоџи и боровинки по 5-6 зрна. Не се претерува со нив
@Minnie-e Сега ми текна и рибизли можеш да даваш, 8+ ги воведов и нив, добри се за крвта, по 3 зрна и од нив пикам во кашите
Јас денес дадов боровинка. Утре пак. Да ја сметам за воведена. Па да најдам и останатото ќе почнам и со другите. Мислам бебето се едно исто јаде.