@duffi Јас му ги пишав на мм на список и купил се. Сега да почнам да воведувам @emkaemka рибизли од каде? Сега ќе барам твои рецепти во инстаграм, иначе поима немам како да вметнам се што треба.
Домашни ми се рибизлите, сега не знам каде има и дали има.. Нема што да бараш, јас ги пикам сите овие во доручекот, аронија стандард, со едно од другиве три, правило е да нема ништо млечно со нив и пожелно е и вит Ц да има со нив или да дадеш непосредно по, јас ако нема во кашата пример портокал, давам по да шмука мандарина. Инаку имаш каша со црна рибизла, мислам на Холе беше. Оддамна поминаа боровинките, ноември сме, не знам
Едно стручно прашање...3 дена на беба и давав јаболче..утре можит каша од сливи или круша? Или прво сокче да и напрам од некое од нив две?
Мајки на кои децата им јадат парчиња или пасирано, кога излегувате надвор за време на ручек, т.е ручекот да треба надвор да му го дадете што спремате или каква готова каша купувате. Веќе почнавме да јадеме малку пасирано, а сите готови кашички се блендирани.
Во веро има замрзната органска боровница ако на некој му треба. Инаку имам замрзнато црвена рибизла. Дали може и таа да се дава на бебе?
Има готови каши во дм кои се со парченца (означени 8+). Јас имам купувано една што е со тестенини во доматен сос и моцарела. Има и други ама дека синко е по блендираното не сум купувала.
Ќути, бебе се органска храна ми јаде Инаку прееска листајќи по Нутри бебе наидов на ,,чуден,, рецепт со цвекло, ама на крај доста вкусно излезе, па и бебе ја бендиса кашата Цвекло, банана, урми, кокос, овес. Кој се мислеше како да комбинира цвекло еве
Кога спомнавте кокос, овој чипс од кокос кој го земате од Дм да не случајно го имате сретнато и низ други маркети , од некоја друга фирма се разбира.