Мајки кога воведувавте ориз, компир, палента само тоа го дававте или мешавте со другите шо сте ги дале веке зошто многу блантави се? И по грешка место на хип ориз земав на лино она ризолино што е. Да го давам тоа за воведување ориз или да купувам ново?
Сити три чисти не сум ги дала, обавезно со нешто мешано, компир воведував 2дена, но ориз и палента само дадов. Ориз имав во прав од Холе, но бебе нејќеше да го смисли, па нешто покасно понудив во зрно и таков јаде. Тој на Лино ич не знам каков е, читни декларација ако е ОК тогаш дај го
Дадов слива ама премногу ка боли стомакот можно ли е да е до тоа? Божем да и се регулира столицата ама сеуште мака мачиме со какање. Денес поготово, цела се цврвенува ги витка нозете плаче. ,4 ден не е какана абе ме пукна цел ден..
Сливата баш треба да помогне да се искака. Не верувам дека од неа ја боли стомакот. Нуди и повеќе вода штом имате проблем со какање.
Моево само какаше од сливата...неможев да постигнам...дали ти јадеше нешто шо би му сметало ко ќе цицат?
Псшканат можеш, а брокула само ако сте немале проблеми со грчеви, во спротивно јас мислам да почекаш.
Какви тестенини давате и дали ги блендирате Моето е научено се блендирано јаде дури и банана со вилјушка згмечена не ја сака се дави...
Од ДМ едни како машнички, ептен ги разварувам, кога прифаќа изгмечени со вилушка, ама најчесто се блендирани. Искрено ретко давам, ми иде како тесто да сум му дала
Јас го блендирам да. Пробав пасирано ама мојот џвака само тоа што му е него ќејф. Дај ми смокички Ангелина или Лино, уста нааа толкава се отвара. Давам без јајца, најчесто Рискоса. Кај нас био се што најдов беше со јајца.