Вовед во анатомија (Grey's Anatomy)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од baguf4e, 2 септември 2010.

1. L0ve

L0ve Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    199
    на фокс лајф ги даваат истовремено и 5та и 6та сезона.. 6тата сезона (кога Омали е мртов) ја даваат во четврток навечер- денес имаше 2 епизоди почнувајќи од 21 часот.. а 5тат сезона мислам дека ја даваат во викенд.. истото се случува и со очајни домаќинки, истовремено даваат и понова и постара сезона од серијата..

еве провери тука за термините:
    http://foxlife.foxchannels.rs/programme/

На Tajnaotrovna и Bozica1980 им се допаѓа ова.
  2. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.269
    Допаѓања:
    260.736
    Сфатив што ми е грешката! И минатиот четврток давале сигурно 2 епизоди а јас ја гледав само едната со свадбата на Изи, сигурно во наредната епизода загинува О Мали :(

3. elcezelce

elcezelce Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    3.118
    Допаѓања:
    20.936
    Да не најде некој превод за новава епизода ? :?:

4. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.224
    Допаѓања:
    67.726
    Знаев дека Овен нема да може туку така да премине преку абортусот. Уф, распад е на повидок.
    Добра епизода беше ова. :)

На nena2010 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. cecilia

cecilia Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.329
    Допаѓања:
    1.195
    Се расплакав на крај, како откачена сум. Многу ми падна жал за нив.

6. mona.s

mona.s Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    153
    леле се изнаплачив за Адел срцка ;( сигурно ке се расделат кристина и овен ;( ;(

7. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.224
    Допаѓања:
    67.726
    E стварно беше безвезна епизодава. :^)
    Што ако, ама тепање на време само, колку да се направи епизода. Глупости живи. Ме изнервираа.

8. LaBella

LaBella Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    1.047
    Допаѓања:
    1.097
    Значи дефинитивно немаат идеја како да ја продолжат серијава штом стигнале да снимаат "What if" епизоди

9. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    WoW колку различни вкусови имаме. Мене ми се допадна епизодата и ме замисли. Башка и поучна е. Џабе цел живот (некои од нас) го поминуваме само мечтаејќи или прашувајќи се Што ако, кога ако треба нешто да се случи или ако треба да си со некој, и по различен пат да тргнеш, на крајот ќе ви се спојат или работите пак ќе истераат така. Ова го кажувам оти верувам во тие работи, што не значи дека сите треба да веруваат :) Како и да е, мене епизодава ми беше освежување. Интересна ми беше идејата да ги видам глумците во малку поразлични парови. ;)

На SuperGirl2010 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. SuperGirl2010

SuperGirl2010 Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    316
    Покрај сите тинејџерски серии оваа ми е единствена со позрела тематика, брачни проблеми, проблеми со деца, борбата за работното место итн. Не ми е само тепање време, некогаш влечам и поуки. :)

Мене ми беше интересна епизодата.
    Потполно се сложувам во д.Дарла, да не го повторувам пак истото.

И пак ја пуштија песнава, што ми стана омилена од кога ја слушнав прв пат во серијава.

http://www.youtube.com/watch?v=y2F3M4Z8xJ0

11. Macufkata

Macufkata Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2010
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    83
    и јас ја гледам серијава и тоа почнав од 1 сезона сеа сум 2 при крај на фокс лајф никако неможам да се снајдам па боље си е на нет така :)

12. Inki

Inki Активен член

Се зачлени на:
    21 февруари 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Полудена сум по серијава, тоа не е нормално :D ... Којзнае колку пати по ред сум ја гледала ... Моментално сум на 8ма сезона, ама редовно си ја гледам од почеток :rofl: Само ќе ми биде многу криво ако за 9та сезона (која е потврдено дека ќе ја има) главните ликови не си ги продолжат договорите и си отидат... Сепак, би ја гледала и без нив :)

13. mona.s

mona.s Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    153
    оти не излезе нова епизода од греј ни од прајвет практис???имат пауза??? аман ако имат доста вампирите ги чекам сега и овиеее :(

14. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Не ја гледам како што ја гледав порано.До трета сезона мислам епизода немав пропуштено.Но од толку чекање да почне четвртата сезона на некоја програма,ја запоставив.Пробав нешто летоска да ја гледам,ми беа интересни некои епизоди ама не ми го задржува вниманието многу.Некако многу почнаа да ја тупат а особено со таа врска на Мередит и Дерек,постојано имаат некои проблеми па се разделуваат,па пак се заедно.Многу сезони направија и одамна се изгуби сјајот на серијата според мене,требаше со четврта-петта да завршат.Омилен лик ми е отсекогаш Алекс.И Меридит и Дерек ги сакав ама сега ми се многу глупави.Кристина ми е одвратна а и Изи почна да ме нервира.

15. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.224
    Допаѓања:
    67.726
    Па, изгледа толку беше од Овен и од Кристина. Со кого ја изневерил? Можно ли е да е со Теди? А баш ми беа супер пар и колку нешта поминаа...

16. elcezelce

elcezelce Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    3.118
    Допаѓања:
    20.936
    Што знам мене не ми се верува да е со Теди ,затоа што Теди не разговара со него после смрта на Хенри колку што се сеќавам

17. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.224
    Допаѓања:
    67.726
    Да, ама затоа и би било шокантно. Не знам, баш ме интересира. Не знам која друга би дошла во предвид.

18. Dazzle

Dazzle Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2012
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    1.030
    Ја обожавам серијава, до 7ма сезона сум... Малку да се ослободам од обврски и одма ќе се стационирам пред телевизор!

19. Giovanna

Giovanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    10.335
    Не ми се веруваше дека Овен ја изневери Кристина. Искрено се изненадив, негативно. На најјпринципиелниот лик од сите успеаа да му стават дамка. Не верувам дека е Теди, пошто стварно беше огорчена, плус има големо почитување кон Кристина.

20. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    Не ни се верува, ама обично така испаѓа. Ќе се карат, расправаат мразат и од мака и огорченос ќе се иссексаат :P