Вовед во анатомија (Grey's Anatomy)

Discussion in 'Серии и емисии' started by baguf4e, Sep 2, 2010.

1. alekce83

alekce83 Популарен член

Последнава епизода и не беше нешто посебно но имаше некој интересни моменти.
    Многу се израдував за Мередит дека е трудна, но затоа Април ме разочара.Џексон толку беше фин и внимателен и се гледа дека ја сака вистински а она квачка кога дозна дека не е бремена почна да треска глупости.Не ја свакам, се жали дека Господ нема да и прости дека имала секс пред брак, а кога Џексон и се нуди го откачува како некоја кретенка.
    Алекс сум сигурна дека ќе има несто со новава, а баш е слатка.
    За Аризона ми е мило што се врати, многу храбро го помина денот и случката кога падна.Кели ми е срце, многу се труди околу Дерик.
    Среќа што Овен ги сконта овие од одборот но изгледа услов да не го обвинат е да се разведе од Кристина, ама малку ми е жал кога конечно Кристина свати што сака Овен ја претрка и и побара развод :(

2. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Фала Богу мрднаа од мртва точка Кристина и Овен, баш ми е мило и сакам да си завршат заедно. Убаво и плесна се Кали на Аризона во фаца, па греота и она така да живее. А Бејли... мислам дека воопшто не сакаше ни да се мажи, а не знам ни како ја договорија свадбата кога и онака со години нема да можат заедно да живеат, каков брак ќе биде тоа? Башка и по она што го помина мислев дека нема така брзо да се реши пак за брак. Можеби и добро испадна вака.
    Кога му заѕвоне телефонот на Ричард почнав да ја пцујам Шонда, мислев пак скроила некоја огромна трагедија. Ама веројатно има време за тоа.

anuskaNESTLE likes this.
  3. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Кели конечно си ја ослободи душичката и и плесна се на Аризона. Време беше кога ќе пукне, мислам баш ми е мило.
    Овен и Кристина, конечно, Кристино, миленичко моја, презборе, и го кажа вистинското, мило ми е што секогаш си остана своја, и доследна на својот лик, т.е фала Шондо шо не ја уништи Криситинчето.
    Меридит, морам да признаам дека од оштетената Мередит, од првите сезони полека се губи трагот. Фала Богу мислам, редно е и она да ја осете топлината и убавината на големата и среќна фамилија, воопшто, иако таа фамилија е на Дерек, закој патем ќе се молам вечер пред да легнам, да биде се во ред со неговата рака, најдобриот хирург е дефинитивно, ми фали акцијата со него во операциските сали, многу го отепаја човекот, не е фер!
    Бејли, шо и да кажам, катастрофа, типично за неа, работата секогаш да ја става на прво место, може бар да се јаве, да известе, ако ништо друго, човекот не го заслужи ова. А Бејли како што кажав типично за неа, секогаш работа работа, според мене само тука и е погодена улогата, како мајка и сопруга промашена инвестиција, а штета, бар за миг помислив ја средија.
    Алекс и оваа новата,колку само ќе се заљубат и се по ред, и многу сладок пар ми се, иако уште не се пар! Алекс сакам да ми биде дечко од сите мажи во оваа серија, според мене поседува се што сакам кај еден маж, однадвор силен и недопирлив, нескршлив, бед ес или бед бои сеедно, а сепак, доколку ти дозволи и ако го освоиш, ти за него си на свет, те носи во раце, и ти го покажува светот од розевата варијанта! Боже, Алекс те сакам.
    Се на се, епизодите ми се прекрасни, ме нервира шо морам да чекам да испаднат, сепак ова е мојата омилена серија, и не сакам, не прифаќам, не сакам да чујам, ќе плачам ќе врескаммм не сакам крај, не не не не не не! Самата помисла ме еже...

alekce83 likes this.
  4. ane.bella

ane.bella Форумски идол

колку само убаво и се изнагледав на последната епизода,оваа сезона од почетокот не испотепаа со досадни епизодишта е па редно беше да се вратат во колосек.
    па и според она што го прикажаа и следната епизода ќе е интересна
    само што знам дали сакам Џексон да има нешто со онаа новата црна девојка :worried: а Карев и онаа новата другата е со душа ги чекам да се потиснат :P
    фустанот на Бејли многу убав бе :) ми се посака пак да бидам невеста :^)
    ама врв на цела епизода ми беше моментот кога Џексон и Карев ги покажаа двајцата заедно каде што се во одело OMG!!! ептен ми беа SEXY (drooling) :lol:
    барав слика по интернетов и не можев да најдам,па ги чкрапнав јас,ама не е баш то то, малце мутничка сликава е,ама ако бе

Attached Files:

5. LaBella

LaBella Популарен член

Конечно епизода со стариот добар сјај :)
    Моментот со Овен и Кристина ми беше врв, се ми се преврти во стомак, ептен сакам да завршат заедно. Гледав промо за нередната и
    не ми е мерак што Џексон ке биде со нована

Еве ви промо за наредна
    http://www.youtube.com/watch?v=9o9lV6JuCsc

6. alekce83

alekce83 Популарен член

Супер нова епизода ;)
    Во последнава епизода сватив колку се сакаат и колку сакам да бидат заедно Кристина и Овен.Бејли ме изнервира со понашањето ептен.Мислам ако не сакаш да се мажиш кажи му барем, заслужува да знае.Еднаш го зафркна кога му раслина демек и треба време па легна со медицинската сестра(машко), и сега го остави пред олтар. :puke:
    Многу ми е мило за Мередит, само ми е страв да не тргне на лошо со бебето.
    Алекс и новава се супер пар, а Ејври мило ми е што не се смири со Ејприл, не го заслужува.
    Кели е зверка невидена, и како хирург и како сопруга.И се смачи на жената да ја трпи Аризона а и се присака и секс :lol: Се надевам дека следната епизода ќе биде уште подобра од оваа.

7. mona.s

mona.s Истакнат член

А денес ке излези нова епизода или нее? :(

8. LaBella

LaBella Популарен член

Нова епизода на 10ти јануари

9. LaBella

LaBella Популарен член

Добро бе, што и е на Шонда
    планира ли да остави некој жив и неосакатен во серијава? Ми се допадна епизодава, но покрај смртта на Адел, ептен ми скрши филм разводот на Овен и Јенг...

10. RainBow

Разводот на Овен и Кристина беше добро нешто. Ми се допадна говорот на Овен кога ги потпишуваа документите, дека ја ставија нивната љубов во кутија и цело време се одбиваа од ѕидовите обидувајќи се да ги разбијат притоа повредувајќи се межусебно. :)
    А и Адел подобро е вака што заврши, се мачеше само.

11. LaBella

LaBella Популарен член

За Адел си во право, ама дека многу ликови отидоа, не го гледав од таа гледна точка... а за Овен и Кристина ми е криво затоа што ептен сакав да останат заедно, низ што се не поминаа за на крај да се разделат, не ми идеше некако :)

12. RainBow

Па јас не го сфатив тоа дека ќе се разделат, мислам дека ќе си дадат шанса без стегите од бракот. :)

LaBella likes this.
  13. mona.s

mona.s Истакнат член

Многу пи падна жал за Криситина и за Оуен т.е. појке за него оти е срцка а Кристина е кучка себична малце,многу ликој изумреа уште јас не можам Марк и Лекси да ги преболам
    Ова последна сезона е?

14. alekce83

alekce83 Популарен член

И јас мислам дека иако се разведуваат ќе останат во љубов.Инаку се разведуваат поради сообраќајната несреќа, поточно што авионската фирма или бранителите сакаа да го наседнат Овен, вака на овој начин нема да може да го оштетат.
    Мило ми е за Кели и Аризона што им се средија односите, Кели ми е права лепотица, и мила и убава.
    Знаев дека новава и Карев ќе завршат заедно, уште не се но кај и да е.
    Цркињава со Џексон :Down: не ми одговараат воопшто.
    Миранда срцка ми беше на свадбата, а и мажот и е добро маче :D

RainBow likes this.
  15. alekce83

alekce83 Популарен член

Можеби сум единствена што ги гледам новиве епизоди но не се откажува, си ја сакам серијава и многу ќе ми биде криво кога ќе заврши.
    Мене последнава ми беше послаба од претходните нo не беше ни лоша
    Бејли го укопа Дерик кога му кажа дека нема секој милион за да живее од нив :devil:
    Многу убаво беше претставено со ногата на Аризона, да ја замислиме и таа страна, кога на некој му фали некој дел од телото, колку е тешко.
    Едно големо :clap: за Мередит која собра храброст и се качи во авион, иако се немаше качено после авионската несреќа.
    Крајот беше многу убав, Дерик и Меридит во прекрасната куќа, среќни, па и бебето е на пат, аххххх :inlove:
    Јака беше Кристина со нејзиниот говор за децата од Африка :D

Attached Files:

peperutkaa likes this.
  16. peperutkaa

peperutkaa Популарен член

Не си единствена, и јас го пратам филмот. Сакам да те прашам оваа епизода последна е? Готово заврси филмот или ке има уште епизоди во 9та сезона?

17. bittersweet

bittersweet Форумски идол

^Приватна пракса заврши спин оф од Grey`s Anatomy, инаку сеуште не се знае дали ќе е ово последна сезона или ќе сними и 10-та сезона.

18. peperutkaa

peperutkaa Популарен член

Значи 9 сезона не е завршена, добро е..

19. DjinTonik

DjinTonik Истакнат член

Не си единствената... од почеток на серијата, па цели 9 години ми е омилена серија... иако имам гледано многу серии никој не може оваа да ја замени. Не сум вљубена во медицината, туку ептен се привржувам со ликовите од серијата. И сакам уште многу многу сезони да има... :D

alekce83 likes this.
  20. mona.s

mona.s Истакнат член

Можам да сфатам дека секој има право да си одлучва за себе ама ајде бе да се плукнам во Америка ако си мисли дека преки сериите и филмојте ке ни го намтени мислењето дека е во ред некој на 18 години да одлучва дека наместо женско сака да биди машко :!: јас сфакам дека гејојте ги наметнаја а и немам против нив ништо со кој сакат нека имат секс ама да се прат онакви операции претерано но за 10000 години нема да ми се промени мислењто мислам не е во ред се е пореметено :doh: :puke: