Вовед во анатомија (Grey's Anatomy)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од baguf4e, 2 септември 2010.

1. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.224
    Допаѓања:
    67.726
    Редно беше да им текне да ја купат болницата, толку пари имаат, а и они се тие што ја доведоа до тоа дереџе. Да, епизодава беше малку чудна, менување на пол, а уште малолетни... Не испраќа баш добра порака.

На mona.s му/ѝ се допаѓа ова.
  2. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.799
    Не беа малолетни туку само што направиле по 18 години, мали да ама малолетни не.
    И не се согласувам со тоа дека Дерек и компанија се виновни што дојде до тоа дереџе болницата, не се они виновни што падна авионот, не се они виновни што болницата сакајќи да заштеди ги испрати на патување со неисправен авион, епа грешките се плаќаат иако парите не можат да ги вратат починатите.
    Инаку супер е идејата да ги искористат парите и да ја купат болницата, се надевам ако успеат дека ќе ја именуваат по Марк и Лекси.

3. DjinTonik

DjinTonik Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    399
    Допаѓања:
    110
    Они што трауми претрпеа со се што се случи, воопшто не се криви за тоа што се случува. И кога ке ги гледам се разочарувам со тоа како они доктори се ке направат да спасат живот дури и нивната кариера и животот ке го стават во опасност поради љубовта кон медицината и желбата да спасуваат човечки животи... и тоа сите со иста цел соберени заедно како фамилија баш како што кажаа во последната епизода... а кај нас во суровата стварност докторите ке те умрат попрво :envy: Знам дека е серија ама треба да ја гледаат докторите да се угледаат малку на тие измислени ликови да им поделуваат.

4. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.224
    Допаѓања:
    67.726
    Абе да, ама не мораа да одат толку до крај и да ја исцедат болницата, да ја отераат до банкрот, затоа и другите по малку им префрлаат. Тие пари што ги земаа нема да го вратат минатото и да го сменат. Од болницата ги земаа, а сега ќе ги дадат да ја спасат. И ништо не направиле.

5. alekce83

alekce83 Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    903
    Допаѓања:
    1.133
    А цело време си мислев зошто тимот кој имаа авионска несреќа не ја купат болницата и оп ете ти :D
    Калипе е права жена лавица, и се восхитувам максимално.Последнава епизода беше супер, имаше и акција, и одлично го изведоа делот кога скришно го оперираа момчето. :clap:

6. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.224
    Допаѓања:
    67.726
    Добра епизода.
    Овен нема да и прости на Кристина, нема да прости на ниеден од нив. Ќе знае дека не можеа да му кажат, ама сепак мислам дека нема да може да премине преку ова. Интересно е вака што испадна, баш ме интересира како ќе се справуват со работите. :)

7. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.224
    Допаѓања:
    25.832
    ајде нека ја купат докториве болницата,и да замине еднаш за секогаш онаа што демек им "помогнува"др.Алана Кахил или како и да се вика :^)
    морам да кажам дека и со душа чекам Алекс и другарка му Џо да престанат да си играат нај верни другарчиња и да се смуваат еднаш за секогаш :D а во спротивно на нив пак Џексон и Едвардс да си ги удрат клоците :devil: не е она за него :)

8. japanize

japanize Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    103
    Give your mama a kiss, Jackson. She just bought you a hospital.

:D :D :D :D :D

9. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.224
    Допаѓања:
    67.726
    Интересен пресврт, Џексон in charge. :rofl: Ако испадна да му кажат на Овен и да нема последици?
    Едвај чекам следна епизода. :)

10. Hestija

Hestija Активен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    3
    i love grey's anatomy :) пред некое време почнав да ја гледам од почеток....ми недостига старат банда мередит,кристина,алекс,џорџ и изи.Сум се смеела на цел глас кога ги гледав првите епизоди,а сега одамна се немам смеено така али сепак i don't give up :)

11. alekce83

alekce83 Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    903
    Допаѓања:
    1.133
    Ете затоа ја сакам серијава, и после толку сезони пак се најдобри.
    Најак ми беше делот-Now give your mama a kiss, Jackson. She just bought you a hospital. 8)
    Само се прашувам дали Ајври ќе ја прифати понудата бидејќи неели на почетокот не сакаше да се дознае дела потекнува од ценета лекарска фамилија а и никогаш немал желба за тие бирократски работи:Малку ме зачуди и реакцијата на другите, некако не ми падна баш мило :^)
    Ни Yang ни Derek не знаеја која е Heather Brooks :D
    Мене оној Ros баш ме изнервира, посебно на сцената со April, таа на работ на нервен слом а тој ја прашува за препорака :fubar:
    Негде прочитав дека Shonda ветила, во финалето нема да има катастрофа, но затоа во 19 епизода можно е да има нешто потресно.

12. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.224
    Допаѓања:
    67.726
    Па не им се допадна идејата, Џексон немаше никаква врска ни со несреќата, ни со парите, ниту со нив, и сега одеднаш е главен. Ќе видиме дали ќе прифати да биде главен по заслуга на мајка му. Сепак, нели он се гордее со своите постигнувања, независно од семејното име.
    Што ќе праи Шонда без трагедија? Којзнае...

13. Masnickaaa

Masnickaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    398
    Допаѓања:
    986
    Ја обожавам серијава. Едвај чекам да ги пуштат новите епизоди. Единствено што ми смета во последно време, почнаа да претеруваат со несреќи и лоши работи, аман веќе :(

14. DjinTonik

DjinTonik Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    399
    Допаѓања:
    110
    А оваа е финална сезона?

15. alekce83

alekce83 Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    903
    Допаѓања:
    1.133
    Мислев на финалната епизода од крајот на сезоната, а не од серијата.За крај на серијата мислам дека уште не е потврдено ни дали ќе има уште ни дали ќе заврши.

На DjinTonik му/ѝ се допаѓа ова.
  16. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.301
    некако сите почнаа да се однесуваат мнн детски како и воопшто да не се доктори !!!
    ... мислам дека Карев треба да заврши со лепотицава некако мнн мнн ме потсеча на ИЗИ ...

Рекацијата на Овен ... незнам !!! малку поцхнаа да ме нервираат со суетата !

17. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.269
    Допаѓања:
    260.737
    Јас ги глеам на Фокс и знам дека се назад доста ама некако како да ми ги зимешаа епизодите. Завршив со онаа епизодата кога е застрелан Дерек а сега гледам нова епизода ја отпуштаат Греј, Дерек е ок....јас имам некоја дупка во серииве или цела сезона ми фали?

18. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.824
    ^ Мислам ги немаат на Фокс сите сезони, па ги вртат старите одново и одново.

19. doubleinfinity

doubleinfinity Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    2.397
    Допаѓања:
    4.935
    таа епизодата каде што беше застрелан Дерек беше 23/24 од 6та сезона додека таа епизода каде што ја отпуштија Мередит е 1ва од 8ма сезона...во различни термини даваат различни сезони

На Bozica1980 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. alekce83

alekce83 Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    903
    Допаѓања:
    1.133
    Always follow your intuition!
    Баш ми се допадна и оваа епизода, малку беше тажничка но имаше поента.Најмногу ми се допадна мајката која имаше интуиција дека не се работи за обичен вирус на нејзиното дете, туку дека е нешто посериозно.А и претчувството на Мередит дека Зои е будна :)
    Малку ми се досадни Алекс и новава(веќе не е нова), некако ми го растегнаа тоа.
    Јас се уште мислам дека Кепнер и Џексон ќе се смират и ќе бидат заедно, се гледа дека постојат сеуште емоции меѓу нив.
    Потврдено е дека на почетокот на Мај ќе се појави нов доктор во Grey+Sloan Memorial Hospital, Hilarie Burton aka Peyton Sawyer од One Tree Hill!

Прикачени фајлови:

На Edie.S му/ѝ се допаѓа ова.