Вовед во анатомија (Grey's Anatomy)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од baguf4e, 2 септември 2010.

1. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.224
    Допаѓања:
    67.726
    Зошто вака и го накршија на Бејли? Не е фер, сосем и го изменија ликот. Прво ја направија толку мека, сега и доктор што направил толкава грешка и е одговорен за губење на, сега за сега, еден живот. Се изнервирав. Шонда глупачо. |(

На figgiMK му/ѝ се допаѓа ова.
  2. mona.s

mona.s Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    153
    Ич не се тим значи сите се многу себични,одма сите се свртија против Бејли оти напрајла некоја грешка јас сфакам дека живото го чинеше ама демек одма ја осудија :?:

3. elcezelce

elcezelce Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    3.118
    Допаѓања:
    20.936
    Добра беше епизодава
    се мислам дека Овен ќе си го посвои детенцево ,го гледаше ли некој промото а следната финална епизода ,пак со несреќа е некоја олуја нешто ќе ги снајде :^) Ме нервира оваа Шонда што еднаш не проба на крај бар една сезона среќен завршеток да има :)

4. alekce83

alekce83 Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    903
    Допаѓања:
    1.133
    Мене последнава епизода ми беше баш досадна
    Мислам дека премногу го одолжија ова со Овен и малечкиот, очигледно е дека кај Овен се будат некој татковски чувства и дека можно е за брзо време пак да ја спукаат со Кристина.
    Бејли ми е како забегана малку, и на крајот со претепаната Џо, мислам дека можеа да најдат по оригинален начин за да ги спојат со Алекс(мораа да го тргнат Џејсон бидејќи ќе биде еден од главните ликови во новата серија-"The Originals")
    Што се однесува до новата докторка и Аризона-тотално сум за НЕ.Би било штета ако пробаат да ги разделат Калзона(Callie и Arizona)
    Најсимпатичен момент ми беше со Дерик и Мередит кога си играат чајанка со малата Зои :lol:

Прикачени фајлови:

5. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.224
    Допаѓања:
    67.726
    Да, завлечено е малку дејството. Ваљда се спрема за бум Шонда.
    И јас мислам ќе се разделат Кристина и Овен, некако премногу багаж имаат, премногу несогласувања за клучни работи, како имањето деца на пример. Ќе пукне кај и да е. А и ја немаат веќе таа страст. Ќе видиме со што ќче не изненадат за финалето. :)

6. DjinTonik

DjinTonik Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    399
    Допаѓања:
    110
    Знам дека е актер, ама некако се соживеав со Дерек дека е совршен сопруг и татко и баш таков сакам во мојот живот, а плус каков е шармантен мммм ;)

7. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
    Значи како може оваа Лекси се со најубавите да биде чудо едно :^)

8. alekce83

alekce83 Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    903
    Допаѓања:
    1.133
    OMG Каква епизода! :clap:
    Целава епизода беше возбудлива до крај, мораше Шонда при крај да внесе малку драма.
    Малку ме исплаши паѓањето на Меридит ама за среќа се беше во ред иако мислам дека нешто ќе и се случи и на неа.
    Цела 9 сезона беше околу тоа како Кели и помага на Аризона околу траумата и ногата и на крај Аризона ја извара :doh:
    Жал ми е за Овен, многу го засака малиот.
    Моментот со Карев и Џо беше јак, со дрвото, од нигде никаде пред нив :o
    Бејли конечно попушти, и тоа се разбира не со добро, мораше Вебер да ја отера :lol:
    И за крај просидбата на Кепнер :clap: Од никде никаде ама супер беше.

9. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.224
    Допаѓања:
    67.726
    Цела епизода ја изгледав на боцки чекајќи трагедија. Кога се сопна Мередит си реков ете, тоа е тоа, отиде бебето. Ама ај не, иако мислам и јас дека нешто ќе ја задеси. После коа им падна дрвото си викам ете, отиде Џо, толку беше, ама ај решила да ја поштеди. Трагедијата беше неочекувана, не знам како можеше Аризона толку лесно да ја извара, што се не направи за неа, ко божем на Кали и беше лесно ногата да и ја отсече. Глупача. ептен ме изнервира. Просидбата беше супер, иако кога видов си реков оу шит, уште една музичка епизода. :lol: Среќа не беше тоа случајот. Иако мислам дека Кепнер уште го сака Ејвори, очигледно е до душа, така што не знам колку е среќна во врска со ова.
    Ништо, чекаме трагедија во финалето.

10. LaBella

LaBella Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    1.047
    Допаѓања:
    1.097
    Со цел памет ја гледав епизодава пред спиење, ме расони за наредни два дена
    Не можам да поверувам каква гуска искочи Аризона, после се што Кали направи за неа. Вебер е цар, само он ја знае Бејли. Чекам да видам во финалево што трагедија ќе се случи, не не остава Шонда со среќен крај.. само да не и се случи нешто на Мередит

11. Aqu.a

Aqu.a Активен член

Се зачлени на:
    12 март 2013
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    0
    Денес би требало да искочи новата епизода, па ако има некој линк нека стави. :)

12. DjinTonik

DjinTonik Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    399
    Допаѓања:
    110
    Со душа чекам да се вратам од работа и од врата одма го вклучувам компјутерот и ја гледам финалната... се некако мислам дека нема да има трагедија во оваа сезона, сигурно е дека ке има некоја драма, исчекување, ама не верувам дека ке се случи трагедија...
    А Аризона заслужува и другата нога да и ја исече Кајли, па после оваа новата нека ја теши, гуска глупа... дури и многу вештачки беа она и таа новата и привлечноста меѓу нив :envy:

13. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.224
    Допаѓања:
    67.726
    Едно финале од серијава не може без солзи да помине дефинитивно.
    Аризона е глупача. Неблагодарна, себична глупача. И го спаси животот Кали, требаше ли да ја остави да умре поради ногата? Цело време беше тука за неа, се направи за неа, ја трпеше без збор, се обидуваше да и помогне, а оваа како и врати. :x Од еден од добрите ликови премина Аризона на листата на омразени.
    За Кристина и Овен се знаеше веќе, а и на Кристина и е најдобро сама очигледно, или да си најде некој ист ко неа.
    За Мередит не беше страшно, барем за неа се знаеше дека нема да умре. :)
    А Ричард... Не знам дали ќе преживее, ама стварно се надевам. Не дека ќе биде некоја голема загуба, ама сепак, има влијание врз нив.
    Кепнер се шекна сиромашката, не знам што се залажува дека сака да биде со другиов. Подобро нека си биде сама отколку со погрешниот.
    И Алекс и Џо конечно, за некое чудо имаше по некој среќен момент финалево. :D
    Ако пишувате нешто за следната сезона кој останува, а кој си оди ставајте во спојлер такви информации.
    Ќе ми фалат до следната сезона. Ретка серија која уште не ми здосадила по толку сезони. :)

На alekce83, DjinTonik, Aqu.a и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.799
    Оваа Шонда со финалето сакаше да ми предизвика срцев удар :swear:
    Знаеме дека мора со некоја трагедија да заврши и цело време бев во исчекување.
    Прво Мередит и бебето што не плачеше, после ме штрекна со Мередит и операцијата, па ајде си викам луда е женава Џексон ќе ми го отепа :rofl: и на крај знаев дека ќе биде Ричард трагедијата, само што му рече тој дека треба уште да ја уклучи струјата.
    На Кристина и Овен јасно им се гледаше крајот ама ово со Кали и Аризона стварно беше гром од ведро небо :x
    Јас не ги сакам Кепнер и Џексон заедно (си го сакам за себе :P )многу ме иритира таа како лик, сакам некоја саглам женска за Џексон и оваа Стефани иликакобеше не ми одговара за Џексон.
    Мередит и Дерек баш убаво име му одбраа на бебушот Бејли, добро е и таа се врати назад во нормала.

Инаку јас колку што знам на крај на осмата сезона нов две годишен договор за 9 и 10 сезона потпишаа Дерек, Бејли, Кристина, Мередит и Ричард (ме мрзи вистинските имиња да им ги пишувам) така да Ричард очекувам дека ќе преживее.

На anuskaNESTLE и DjinTonik им се допаѓа ова.
  15. LaBella

LaBella Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    1.047
    Допаѓања:
    1.097
    Ах Шонда, Шонда, животов ми го скрати, како нездрава некоја се внесувам во серијава
    Не дај Боже да налетам на некоја како Аризона во животов, неблагодарна кучка, што се направи Кали за неа, така да и врати на крај :x Цело време очекував нешто со Мередит или бебчето да се случи, за чудо и среќен крај да има :) За Овен и Кристина се наговестуваше уште во претходниве неколку епизоди, па и не ме изнендаи баш. Кепнер и Ејвори сакам да бидат заедно, некако повеќе ми се еден за друг отколку што се со овие што се сега во врска... и се надевам дека Ричард ќе преживее, иако Шонда не не остава без некоја трагедија

На DjinTonik му/ѝ се допаѓа ова.
  16. DjinTonik

DjinTonik Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    399
    Допаѓања:
    110
    Уф колку ке ми фалат до септември ;(

Е Аризона Аризона? Па ти имаш ли мозок ма... ку*во една два дена ја познава таа другата и одма легнува со неа па уште ке збори после глупости, уф се соживив со Кајли, да сум на нејзино место од овој момент би ја замразила од дно на душа, незахвална и безобразна. Ех Дерек, се надевам бебето на тебе ке личи, не на жена ти :lol: Џексон треба да биде со Ејприл, слатки ми се заедно, има нештопосебно кога ке се погледнат, нормално дека он може да има секс-бомба, ама баш она што има чувства за една изгубена слатка брбливка го прави уште понеодолив 8) А Ричард, ваљда нема да умре, ке се молиме за него летово ;)

17. Aqu.a

Aqu.a Активен член

Се зачлени на:
    12 март 2013
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    0
    Јас се надевам дека не се израдував џабе за Ејприл и Џексон па да ја зезне овој на крај. :D

18. Masnickaaa

Masnickaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    398
    Допаѓања:
    986
    Каква епизода :o :'(
    Сакам Џексон и Кепнер да бидат заедно, исто и Карев и Џо. Аризона изненади ептен, ку*ка, а Кели ја сакам многу, не требаше тоа да и се случи.
    Не очекував ваков крај на сезоната, едвај чекам нови епизоди :)

19. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.224
    Допаѓања:
    67.726
    И како можеше да и се дере така, не беше во авионот, па не беше во авионот. :^) Па што ако не беше, сите што ги сакаше беа во него, таткото на нејзиното дете и најдобриот нејзин пријател погина таму. Безосетна кучка. Требаше ли да биде индиферентна и да се прави како ништо да не било? Требаше ли да ја остави да умре? Стварно ме изнервира, а колку беше симпатична на почетокот. |(
    На Кристина треба да и најде Шонда некој опасен доктор, таков забеган ко неа и заедно да си ја делат радоста и возбудата од операциите. Така таман ќе и биде.
    Бејли, баш му го погодија именцето на бебето. :)

На Masnickaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  20. attias

attias Активен член

Се зачлени на:
    27 јули 2012
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    13
    Вака. Цела епизода чекав да видам која трагедија ќе се случи зошто во секој крај има по некој што умира (за жал) ;( . За Ричард ми е посебно жал зошто тој ги држи сите заедно, ги смирува и ги спушта на Земја. :!: После, за Мередит и Дерек сум толку среќна :rofl: конечно да им се насмевне среќата-или бебето ;) . Жал ми е за Овен зошто поради Кристина неможе нормален живот да си има, ама сепак сите поинаку гледаме на животот. Жал ми е за тој на Кепнер зошто ми се плачеше кога ја побара за жена. ;( Многу ми е сладок ама тој заслужува пподобра-очигледно е дека Кепнер не го сака. :clap: Супер за Алекс, многу е подобар во последниве епизоди, а за Аризона.... Која глупачка.. :x Кали ја трпеше кога не збореше кога и се дереше кога цела депресивна беше, она и го спаси животот, а Аризона вака и враќа? А таа плавата ништо не е цвеќе за мирисање, знаеше дека овие се венчани. :puke: Едвај чекам нова сезона! :)

На figgiMK му/ѝ се допаѓа ова.