Вовед во анатомија (Grey's Anatomy)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од baguf4e, 2 септември 2010.

1. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.224
    Допаѓања:
    25.832
    Да да Кристина заминува ова и е последна сезона,договорот и завршува во Мај 2014.И за Патрик Демзи(Дерек) се зборува дека сака да замини,сака да стани професионален возач на брзи коли

2. alekce83

alekce83 Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    903
    Допаѓања:
    1.133
    OMG
    Емоции, солзи, нервози и по некоја насмевка.Кога заврши сезоната реков дека очекував малку по турбулентно финале, но тоа го добив во првата и втората епизода од 10 сезона.Шонда ис бек :rock:
    Значи серијава ми е дефинитивно најомилена.Само што почна воведот и сватив колку сите ми фалеја.
    Многу ми е жал за Heather (Mousey) ;(
    Кали ме воодушеви со цврстината и како не сака да и попушти на Аризона и се надевам уште долго нема да и попушти а може и никогаш.Заслужува навистина искрена врска и да биде со некој што ќе ја сака искрено.Аризона откако го направи тоа не ја гледам исто повеќе, дури и кога беше на крај да бара да ја види Софија не ми беше жал.
    Овен и Кристина малку беа напорни со сексот, после прекинот, па пак секс.
    Како лик најмногу ме разочара Кепнер со својата неодлучност.Таман се надевав дека ќе биде нешто со Ајври таа откако овој и го спушти оваа отиде да го запроси болничарот :fubar:
    И на крај будењето на Ричард :clap: Гледајќи ја Мередит како вика-Јас сум негово семејство!Аххххх што убавооо!

Прикачени фајлови:

3. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.105
    Одличен старт!

Има нешто во Ричард, што беше харизма на прв поглед, човекот е маестрален, и кога беше шеф, и сега.
    Искрено, поарно Кепнер што умре, а не он, пошто така само ќе ја пцуев Шонда.
    Не ми е јасно што сте се запнале за Кристина и Овен, најнормално ми е мене ова нивното со сексот, јесте да не беше најпогодна ситуацијата, ама нема врска се на се, нивното е вистинска љубов, љубов без среќен крај. Мене ми е премногу жал што Кристина не сака да направи компромис за имањето деца со Овен, како пар ми се прекрасни, и мислам дека премногу и ја ограничија личноста на самобендисана и сконцентрирана само на себе и својата кариера, а таа е душа човек со челик на чело.
    Но, ако е вистина дека ова и е последна сезона, тогаш Шондо еби се навистина, можеше да им дадеш среќен крај со Овен!
    И како тоа Кристина и Дерек си одат од серијата?! Најдобри хирурзи се, а и едни од омилените ми глумци во серијата!
    И уште ова, Аризона ми газе по нерви, ми се иде да влезам преку монитор да ја окубам по тоа изгорената коса и да ја претепам. Толку без свое јас, со мек карактер, за една ноќ и за тоа што е злопамтило за нејзината ебана нога, уништи се, па има да бидам најсреќна Кели да се разведе од неа, и да не го виде бебето. Искрено, нека ја мавнат Аризона од серијата наместо Кристина.
    И дефинитивно жена шкорпија ми е оваа мајката на Ајври, на Ричард женската, како и влезе на Бејли додека оперираше - КРАЛИЦА!

4. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.224
    Допаѓања:
    67.726
    Ја помеша Анушка Кепнер со онаа Мауси, јас па си викам како бре умре Кепнер, па јас кај гледав. :lol:
    А како и Дерек ќе си оди, а Мередит?
    И мислам дека веќе е време да ја привршуваат. Доволно е. Овие новиве интернс не се воопшто интересни, сите ми се некако одвратни, со Рос на чело. И не е интересно пак истото да го гледаме, па веќе еднаш го поминаа. Треба да и ја стават затката, додека е време.

На anuskaNESTLE му/ѝ се допаѓа ова.
  5. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.105
    Ле ле, ле ле, што напишав бре?! :lol: Реин, од нервоза и од возбуда сум се збунила, фала што ме поправи.
    Незнам за Мередит, ама нели е многу бре и 11та сезона да се снима? :?:
    Некако премногу, ама премногу ликови влечеше серијава, ај пола омилени ми ги умреа, им простив, ама па ако испадне 11та сезона без Кика и Дерек, не глеам, аааа готово! :headbang:

И јас сум за ова да е последна сезона. И сум за еден голем, дебел среќен крај....аммммма, познавајќи ја Шонда, мислам дека ова ќе биде прва долга серија со брутален крај, или секако, крај со венец на смртта на некој од големите ликови. :|
    Дал да плачам, ил се смејам е работата.

На Giovanna му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Giovanna

Giovanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    10.335
    За момент мислев дека се пореметиле кога улета зомбито :lol: Малку фали да ме испоразочараат уште толку.
    Јанг ми е еден од омилените ликови, не знам дали ќе сакам да ја гледам серијава без неа.
    Инаку премногу ми е мило кога ги гледам Дерек и Мередит како се снаоѓаат во улогата на родители и моментално ми се најсветлата точка во сезонава. Инаку другото го направија каша попара.
    Би била најсреќна ако оваа сезона биде последна затоа што не сакам после толку одвоено време и внимание да ме натераат да престанам да ја гледам.

7. evelyn993

evelyn993 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2011
    Пораки:
    488
    Допаѓања:
    314
    Од прва сезона се сменија еден куп актери и се изнадесија милион незгоди на секој еден од нив. На секој. освен на Бејли. Во текот на целата среија таа е жива и здрава, и неповредена.

8. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    ^
    Епа според последнава епизода,нешто дефинитивно и се дешава на Бејли.Си имаше и она маки инаку,со разводи,пациентите кога и умреа..

9. evelyn993

evelyn993 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2011
    Пораки:
    488
    Допаѓања:
    314
    Оп стоп не се важи. :) Се шегувам, не мислев дека така ќе излезе. Едвај чекам да видам што ќе биде. Се надевам ништо лошо, баш ми е драга.

На Marossa му/ѝ се допаѓа ова.
  10. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.224
    Допаѓања:
    25.832
    OMG каков крај леле :o скокам се радувам и солзи ми течат во исто време YES,YES,YES значи колку една сезона или две :^) незнам ни сама точно колку време го чекав ова да се случи :dance: YEESSS...
    мојата реакција беше буквално ваква
    видео во спојлер за тоа што се случи на крајот
    http://www.youtube.com/watch?v=yJWIDwI3uW0
    кој ќе чека до крај на фебруари за одговорот :@

Прикачени фајлови:

11. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.224
    Допаѓања:
    67.726
    Лелееее на пауза се? :@
    Значи оној Рос е најодвратното створење, глупак невиден. И Кристина како можеше да не види дека се случува нешто. :^)
    А Ејвори срцка, како стана, па седна. :D Аааааа која храброст му требаше на сиромашкиот, ама мислам последниот пациент добро го здрма.
    По толку години и уште се најдобри.

На DjinTonik, alekce83 и anuskaNESTLE им се допаѓа ова.
  12. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Awwww :inlove: ,Yes she loves you too :D Ејвери срце најубаво,многу ми е мило што се искажа конечно,дај боже Кепнер да не утне работата,најубав пар ми се.
    Рос ептен се издига,арогантно идиотче,ќе си има маки понатака.Кристина и Мередит ептен безвезе се караат,како може толку време пријателки,па сега на Мередит и пречи се,ме нервира ама ајде ќе се смират они кога и да е.Кој ќе чека толку време,овие Американците ептен сериозно си ги сфаќаат празниците :lol:

13. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.310
    Допаѓања:
    120.018
    За жал ова е последна сезона на Кристина Јанг во серијата. Така да се ова што го прават со караниците, отуѓувањето од луѓето води кон тоа да си она од болницата.

14. cecilia

cecilia Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.329
    Допаѓања:
    1.195
    Плачев малце ;)
    Колку неочекувано.
    Знам дека ова е најлигавото сценарио кое можеше да го направат ама така како гром од ведро небо БАМ
    ИИИИИИИ
    А јас си мислев на таа другата ќе и каже те сакам
    Душа најубава

15. alekce83

alekce83 Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    903
    Допаѓања:
    1.133
    Уште од самиот почеток кажував дека како на сила ми се ставени Стефани и Ајври, и ете вистината на крајот си исплови.Уште моментот кога Рос ја бакна, Ејври не изреагира никако.
    Ахххх Ејври и Кепнер сакам да се заедно, значи премногу ми се убави како пар(Кепнер беше преубава невеста)
    Што и е филмот на Бејли? :^) Што и е крив мажот и кој само сака да си биде блиску до своето семејство.
    И Аризона малку ме нервира, ако и смета тоа што Кели се грижи за нејзе нека и каже а не да цмиздри цело време.
    Рос-психопат невиден.Од старт не ми се допадна и на крајот ја упрска и тоа со татко му на Алекс.
    Кристина и Меридит се многу исти во принцип(во однос со медицината) и затоа се караат.Но и фактот дека на Кристина и е последна сезона наоѓаат повеќе причини да ги скараат.
    :rofl:

Прикачени фајлови:

16. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
  17. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.301
    Некој да не има идеа кога е следната епизода ...
    чекам да видам како ке се реагира после целата работа..

18. doubleinfinity

doubleinfinity Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    2.397
    Допаѓања:
    4.935
    следната епизода е дури на 27ми февруари

19. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.301
    кој ли ке дочека до тогаш ...

20. doubleinfinity

doubleinfinity Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    2.397
    Допаѓања:
    4.935
    е кој де? ние :D незнам зошто годинава така направија,секоја година имале паузи ама не вака по 2 и пол месеци

На figgiMK му/ѝ се допаѓа ова.