Вовед во анатомија (Grey's Anatomy)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од baguf4e, 2 септември 2010.

1. doubleinfinity

doubleinfinity Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    2.397
    Допаѓања:
    4.936
    епа на пауза се...секоја телевизиска куќа има вакви паузи,некои во различно време,али то е..секоја година е така

2. Masnickaaa

Masnickaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    988
    @doubleinfinity Фала за одговор :) Знам дека прават паузи, ама оваа некако многу брзо ми дојде, само 8 епизоди и толку, претходно не беше така.

3. doubleinfinity

doubleinfinity Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    2.397
    Допаѓања:
    4.936
    епа зависи како им е планирана сезоната,обично прават на 10та епизода пауза па после пак на 15-16,мислам дека телевизиската куќа ги планира тие работи и обично серии од иста куќа прават пауза во исто време (како во случајов на ABC Вовед,Скандал и How to get away with murder)

сега баш проверив лани направиле пауза на 12та епизода значи на пола сезона али паузата траела до 27 февруари..значи лани им бил поинаков планот годинава поинаков...тоа е..на нас останува да чекаме :)

На Masnickaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  4. katula

katula Истакнат член

Се зачлени на:
    12 април 2010
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    Која сезона е сега што ја даваат на FOXlive во 19:00 часот? Кога ке ја купат болницата сите доктори ? Сакам да ги изгледам од почеток само сакам да знам која сезона е сега оваја фалааа поздрав

5. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Toa e season 09.

6. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.224
    Допаѓања:
    67.726
    Ууууу
    , Овен и Амелија:inlove: Не се лош пар, си одговараат на некој чуден начин, секој со својот товар. Мило ми е што е Амелија во серијава, ептен ми е супер како лик. Треба само малку повеќе работи да се случуваат, запаѓа малку во една монотона линија.

На anuskaNESTLE му/ѝ се допаѓа ова.
  7. НаталиЛили

НаталиЛили Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2014
    Пораки:
    1.389
    Допаѓања:
    8.354
    Хехехе
    Знаев дека ќе има нешто меѓу нив.
    Ама некако ептен лош фриз има женскава.
    Мора да си најде нов фризер :)

8. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.105
    Ептен ми е мило што Амелија беше најприсутна во последниве две епизоди, моментално ми е најомилен лик заедно со Овен, пар и пол ми се значи!
    Овен е нај маж во серијата, заедно со Мик Дрими т.е Марк Слоун, ама пошто Марк го умреа, Овен ми е љубов, а башка и карактерот ми е најприземјен и донесува најрационални одлуки, и не прави глупави работи кои би ме нервирале, за разлика од Дерек, Мередит, Аризона.
    Кели ја обожавам, заедно со Амелија ми се омилени ама воопшто не ја даваат, разочарана сум.
    Исто и Алекс, никаков хајлајт нема со него, а баш е интересен и симпатичен лик кој е тука од самиот почеток на сезонава.
    Новава докторка што ја оперира Амлија, ми беше одбивна, т.е уште ми е, и непотребно две епизоди на неа фрлија, она и Аризона општо како тим ми се одбивни пошто Аризона ми е најантипатичниот лик воопшто во серијата, незнам како она наместо Марк не умре во несреќата со авионот, не можам да ја сварам воопшто!и
    Бејли исто ме нервира, се изгуби нејзиниот идентитет и како личност, ептен без врска ми е веќе нејзината улога, а посебно ме изнервира кога скокаше на операцијата на Аризона, мислиш она се знае и само она знае што е најдобро за пациентката, општо како лик веќе ми е излитена и одбивна.
    Ричард ми е душа, он е како срцето на серијата, сеуште е лепакот кој ги држе сите заедно, мил и добродушен, спремен да помогне на сите во секое време, како татко им е на сите.
    Некако ми фале Дерек, бледава замена за него, докторката која ја учи Аризона ми е одбивна.
    Сметам дека оваа сезона треба некако да ги вратат сите, т.е Дерек, Кепнер, Ајвери, да почнат да им ги средуваат судбините на сите моментално присутни, иднините, кој што како со кој, и да стават точка на серијата. Една од најомилените ми е, со години ја гледам, ама мислам доста е, ако продолжат можат само да ја расипат.

На Giovanna, x.Daisy.x и Marossa им се допаѓа ова.
  9. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.224
    Допаѓања:
    67.726
    Дерик, неверство или не?
    Си флертуваше он со девојката, уште од првиот момент и праќаше сигнали. И после тоа не, јас си ја сакам жена ми. Цццц.... Ме изнервира малку.Требаше да и каже се што се случило, освен ако не и кажуваше додека ние ја гледавме сцената. Ама мило ми е што ќе работат на зачувување на бракот и што сфатија дека сакаат да си бидат заедно.

10. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.105
    Дерек колку ме изнервира и мене значи. :@ Не верувам дека цела приказна и ја кажа на Мередит, пошто нема шанса она да му просте туку така лесно. Може па и ќе и ја каже цела или воопшто повеќе нема да спомне ништо, како и да е, мило ми е што се врати пошто фалеше во серијата, он е од самиот почеток тука и некако и без него е шубе, а башка многу ми се допаѓа неговиот лик.
    А инаку одма погодив дека ќе умре детето од случајот на Алекс што го оперираа со Мередит, демек завршува страјкот на Мередит одма штом Дерек се врати.
    Колку беше језив случајот на женската на Алекс, со тоа чудото од носот ауууф! :tmi::bandit:

11. Giovanna

Giovanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    10.335
    И јас страшно се изнервирав кога ја видов сцената со Дерек и таа женската. Од друга страна па истово му се случуваше на Дерек и минатиот пат кога имаше проблеми во бракот со Адисон, па ми делуваше како да сакаат да докажат дека Мередит не му била само некоја си студентка што го шармирала и се нашла на вистинско место во вистинско време (како ова сега), туку дека стварно му е љубовта на животот.
    Со оглед на тоа што им се изнаслучува периодов мислам дека беа доста расклатени работите, па како да буткаа проблеми под тепих наместо да ги решаваат....сметам дека Дерек баш поради тоа како пополека да паѓаше во искушението, ама не му подлегна со емоции, така што јас како гледач се изнервирав што се случи, ама отпосле го соџвакав некако.
    Не знам дали би била вака попустлива да ми се случи мене слична ситуација :lol:

Инаку Овен и Амелија ми се симпатични засега. Дај нека им се случи нешто убаво, ептен ми се за греота и двајцата. Јас и Private Practice гледав, ептен глупости и се изнаслучуваат таму на Амелија, редно е да пркне и да стане возрасна ко што и доликува.

12. Giovanna

Giovanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    10.335
    Наредна недела е финалето на сезонава, некако многу кратка ми се виде.

Еве го промото, инаку на големо се паничи по коментариве дека има шанса Дерек да отиде јабана, иако не гледам такво нешто според досега прикажаново, ама се најавува нешто доста големо. Се надевам дека нема да направат таква дегенска работа, пошто лично и персонално ќе идам у Америките да ја барам Шонда. А верувам и сите други што со години ја гледаме серијава. Или што викаше еден коментар што го прочитав - McDreamy better not be McDead

Не можам да дочекам нареден петок :sweat:

На Pompeo, kjukli и Spidy им се допаѓа ова.
  13. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.224
    Допаѓања:
    67.726
    Еј. Само 21 епизода ќе има?:(Обично над 22 има. :^)
    Дерек ако умре тоа е тоа, мислам дека готово ќе биде со серијава. Не дека нема да ја гледам пак, ама ќе ме нервира само и ќе мрчам.. СЗе надевам нема да ја униши Шонда така. А не сум прочитала дали Патрик Демпси ќе ја напушти серијава или има договор за уште една сезона.
    И Кристина фали многу некако, мислам дека ни еден лик до сега не ми фалел, само она. Мередит ми е ко пола човек, се со истата смуртена фаца.
    Ми се допадна епизодава со авионот, потсетување едно пред финалето на минатите катастрофи. Може беше потсетувањево зашто оваа ќе биде поголема, ама се надевам главниве јунаци ќе преживеат.
    Едит, @Giovanna сега проверив, 24ри епизоди има сезонава, финалето е на 14ти мај. :)

На Giovanna му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Giovanna

Giovanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    10.335
    Моја грешка, прочитав вака некаде, а не проверив колку е точен изворот во паника бев од другиве информации :lol:. Сепак ќе заврши на 14-ти мај, потврден е датумот од ABC.

Инаку и мене ненормално многу ми фали Кристина, нема да има подобар лик од неа, само потајно се надевам дека ќе се појави во некоја епизода да гостува. Сакам и Изи да се појави, баш ќе биде освежување.
    Знам дека претходниве години продолжуваа нешто договори, ама не знам до каде се, ич не сум истражувала. Сигурно има нешто штом толку се крева прашина по интернетов, се надевам само дека добра манипулација направиле за повеќе гледаност, а не дека стварно ќе биде нешто такво...едноставно не смеат да си дозволат, ако се барем малку при здрав памет.

Последна измена: 18 април 2015
    На RainBow му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Spidy

Spidy Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    14.305
    :swear::swear::swear::swear:

Проклета да е и Шонда и сите сценаристи и продуценти и идиоти!
    Го убија и тоа на толку глуп начин, па обични рандом луѓе во серијата имале подраматична смрт.
    Толку од серијава. Не гледам како би терале уште некоја сезона. Жими уште двајца останаа од оригиналниот каст. Па од сите, Дерек најдоа да го убијат. Ги мразам. Скар засекогаш.
    Најавија 2 hour special за наредна недела. Да си ги спремам марамчињата за погребот.... ;(

На Tajnaotrovna и Doozy им се допаѓа ова.
  16. Giovanna

Giovanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    10.335
    Covece ne se ebano normalni!!!! Ne mozam da se sozmam od sto sum besna,se dupnav od placenje, mi se zaeba i sabajleto i denot i sve. Ne mi se ni komentira, uzas UZAS...ne znam sto da recam...

На Marossa и Doozy им се допаѓа ова.
  17. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.978
    :envy::envy::envy::envy::envy::envy::envy::envy::envy::envy:

ЕПА е*ате ненормалната Шонда, со години ја следам серијава, толку недостоинствено тонеа, ама сега така фино се докрајчиа, море, рипнаа сами во морето да се удават! Глупости, глууууупости, ако го тепаш, отепај го со авион со ау со уау, нема грешка, сообраќајка, маааааааа ајде бре иди бегај.

Требаше уште одамна да прекине, ете си се земаа сите, секој дечиња си имаше, доста беше. Хепи ендинг бе, достоинствено и готово, секој си тера нешто ново. Заради тоа ги поштувам Пријатели и ќе ми бидат едни од најдобрите серии, знаеле кога да речат доста е и се до самиот крај интересни и смешни.

Ова веќе нема поента.:devil:

Иначе сега ќе ја пуштам епизодава и не можев да останам неинформирана зш од сабајле фб ми беше избомбардиран со статии, Космополитан посебно ми беше смешна бтв:devil:....... ЕПА ќе се изнагличам квалитетно, така ми стои!

На Tajnaotrovna, bittersweet и Marossa им се допаѓа ова.
  18. ArmaniCode

ArmaniCode Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2015
    Пораки:
    323
    Допаѓања:
    1.163
    kako be mozese vaka da napravat, posle celi 11 sezoni;(;(;(placev kako malo dete vcera. Investirav 10 godini vo ovaa serija, si gubev cel saat sekoj cetvrtok za sto? Za da na kraj mi go ubijat glavniot maski lik;( serijata nema da bide ista bez nego, poveketo glavni likovi bea ubieni....Jas razbiram Ako akterot sakam da izleze od serijalot, no posle tolku godini zasluzuvase podobar kraj, I fanovite zasluzuvame podobar negov kraj. A vaka, go ubija na nekoe zapusteno mesto, kade nemase kola da pomine celo vreme dodeka toj gi spasuvase drugite, nemase telefonski signal, no stom toj vleze vo negovata kola, op, mu zvoni tel, I doaga kamion(facepalm)
    Pa I go odnesoa vo nekoja dupka od bolnica kade sto doktorite be se trenirani kako sto treba;(
    Zasluzivme podobar kraj!!!! Kolku sum izrevoltirana znaci:devil:

19. Kala22

Kala22 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2014
    Пораки:
    979
    Допаѓања:
    1.246
    11193404_10153217676119076_3089058761144980803_n.jpg

20. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Реки ми течеа од очиве. Мислам дека 20 минути без престан плачев, се уништив. Не можам да поверувам дека ваков крај добија! Мер и Дерек требаше да имаат хепи ендинг!
    Шонда :punch::punch::punch: Полоша од Џорџ РР Мартин!

На Tajnaotrovna му/ѝ се допаѓа ова.