Од четврт пат пробувам да ја догледам епизодава, еве Бејли во позадина зборува додека пишувам....... Лошо, многу лошо. Претходните три пати заспав, дури и лаптопот сам ми се исклучи.
И јас да си кажам, дефинитивно лоша сезона. Ај на почетокот така-така, се трпеше, ама последниве епизоди... мајко мила! Многу лошо осмислено сценарио, сигурна сум дека можеле и подобро. Се исплакав и јас кога ја гледав епизодата со несреќата. Последнава уште не сум ја гледала, ама не ми се ни сака, искрено. Се двоумам дали да ја гледам и понатаму.... ќе видам како ќе сум расположена. А верувам дека многу фанови се откажуваат од понатамошното гледање, разбирливо и очекувано. Можеше фино да ја заврши серијата уште во некоја од претходните сезони, па да си мислиме дека they lived happily ever after.
Spoiler Во последнава епизода всушност сфатив од која причина и ми е најомилена,и покрај сите добри ликови што повеќе ги нема.Точно фали Дерек,меѓутоа епизодава за мене беше врв,и нема да има дефинитифно подобра серија од оваа. Конечно ја слушнавме пораката што Дерек и ја остави на Мередит
http://www.cosmopolitan.com/enterta...ed-life/?src=spr_FBPAGE&spr_id=1440_182852062 It wasn't until she watched an episode of Grey's Anatomy, one of her favorite shows, that she realized something could be wrong. In season three, episode five, a patient comes in who has breast cancer, and initially mistook her tumor for milk collecting in her breast. "That night I literally didn't sleep," Fishbaine told NBC News. "I laid in bed and felt that lump, thinking, What could it be?" Вистина или само маркетиншки трик зашто е опадната гледаноста?
Ги гледав вчера последните две епизоди 23 и 24, и ми се допаднаа премногу. Емотивни, неколку пати се расплакав. Овие епизоди беа чиста петка според мене, го вратија стариот сјај на серијата.
Shonda is a fuckin' serial killer - she's constantly killing the characters. https://www.google.com/search?q=sho...5qPlNqZxwIVhZQsCh2cpQJ5#imgrc=2HBDqs3oqfn-yM:
Некој линк за да ја гледам серијава од првата сезона?( по можност онлајн) Ги најдов последните сезони ама сакам да ги гледам оние првите.. Фала многу.
http://watchseries.ag/serie/greys_anatomy Повели ) На turbovideos или filehoot да гледаш би ти препорачала ))
да но за да гледам епизода ми бара да направам акаунт и да ја внасам кредитната картичка со тоа што после 7 слободни дена ќе ми наплаќа.
Со години гледам на странава сите можни серии ниеднаш не ми побарале да платам или да напишам број на картичка ниту пак нешто слично... Многу реклами имаат (ако користиш Google Chromе инсталирај си Ad Blocker и ќе немаш проблеми) па можно е на некоја реклама да си стиснала.. :/
Малку оффтопик,јас користам една апликаицја за андроид, TVShow Time се вика и во ена си внесуваш серии што ги имаш гледано, гледаш и планираш да ги гледаш, по сезони и епизоди се детално дадено, те извесутва кога излегува нова епизода, кратка содржина на епизодите, пресметува колку времеимаш помианто во гледање серии..Многу е добро организирана, можиш да дискутираш со останати корисници, коментари, мемиња и сл.
Ама стварно не ми се бендисува Spoiler што сите испоумреа, веќе ја претераа, па и Дерек ... глупости, инаку интересна е серијата ама ептен ја развлечија не може сега 20 сезони да снимаат аман... треба еднаш крај да има јас мислам...
Уф кој да чека до 24. септември. Јас па мислам дека пораснав со серијава ))) сапуници, ама навлечена сум и ќе ми недостига ако ја завршат а се некогаш ќе ја завршат И за Очајни домаќинки мислев нема да ми е мака, ама кога заврши... А за Др. Хаус паа да не прам муабет. Долгоо времене можев да се помирам дека заврши И оттогаш таква серија си немам за мене погодено
Луѓе каде сте? Јас ги изгледав сите до сега испаднати што се, и океј е, не сум сепак воодушевена. Spoiler Најмило ми е што Џексон сега ја игнорира Кепнер, леле колку ми е мило, само така и треба кога она сака пауза океј е, а кога Џексон сака, и текна дека се во брак и за во добро и за во зло. Еднаш беше таа, си го следеше сонот, направи компромис Џексон, ама вториот пат кога реши да оди без да го праша ни да разговара со него наеба јако. Незнам, ете стварно незнам како до сега не ја убија, толку антипатичен лик одамна немам сретнато. Друго, дали приметивте само Кели колку е ослабната?! Права лепотица ми е значи, и исто премило ми е што не е со досаднава Аризона, ама некако ич не ја ставаат во центарот на вниманието, минус тука одма. Бејли е chief конечно после 12 сезони. Иако најопасна и најдопадлива, и дефинитивно најоригинална ми беше на почетокот кога беше природна строга, а сепак се грижеше за сите, сега некако ептен вештачки се однесува и како со сила да глуме, а маж и е право мече, уф, ептен ми е сексе. Мередит, девојката на Алекс, и уше некоа фураат иста фризура, она кратконо модерното. Мередит е бледа без Шепард, повторно ја враќаат како во 1ва сезона, со колегите заедно живее, се пијанче, деџа ву, аман. Алекс, уффф Алекс малку се здебелил, и ми е nо.1 маже ваа сезона, каков е, мрсолав, бед бој, со тоа сексилавата косичка и очиња, дрзок а грижлив, од надвор како мраз а внатре жешко огинче, аххх да не продолжам жешко ми станува. Лик кој целосно се догради како личност и кариерно, браво Шондо, бар него не ни го утна или скина.
Анушке јас сум им лута скроз, уште ме држи Толку години со Грејс свечено ја започнував сезоната на серии, ама оваа година не. И чудно ми е, ама некако најомилените ликови ми ги снема и не ме влече толку како порано. Сигурно ќе ѕирнам што се случува, знам дека нема да додржам после толку години, ама нема да биде тоа-тоа...се‘ мислам дека ќе наидам на истрошени финти, приказни, веќе видени случки, лоши ликови и патетики. Од првата постава најомилените ми ги нема. Адисон, Џорџ, Изи, Кристина, Дерек, па дури и Лекси и Марк ми недостигаат. Новите ни одблизу не ме заинтригирале до толку....главното дејство се одвива со Џексон, Кепнер, Аризона, Амелија и новите мутави резиденти, што да е потрагично не се воопшто нови, ама уште ги осеќам така. Како и да е ќе ве следам тука, па ќе пишам ако пуштам срце : ))))))