1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вовед во анатомија (Grey's Anatomy)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од baguf4e, 2 септември 2010.

1. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.978
    Од четврт пат пробувам да ја догледам епизодава, еве Бејли во позадина зборува додека пишувам....... Лошо, многу лошо. Претходните три пати заспав, дури и лаптопот сам ми се исклучи.:yawn::yawn::yawn::yawn::yawn:

На angelche16, НаталиЛили и Giovanna им се допаѓа ова.
  2. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.792
    Допаѓања:
    202.754
    И јас да си кажам, дефинитивно лоша сезона. Ај на почетокот така-така, се трпеше, ама последниве епизоди... мајко мила! Многу лошо осмислено сценарио, сигурна сум дека можеле и подобро. Се исплакав и јас кога ја гледав епизодата со несреќата. Последнава уште не сум ја гледала, ама не ми се ни сака, искрено. Се двоумам дали да ја гледам и понатаму.... ќе видам како ќе сум расположена. А верувам дека многу фанови се откажуваат од понатамошното гледање, разбирливо и очекувано. Можеше фино да ја заврши серијата уште во некоја од претходните сезони, па да си мислиме дека they lived happily ever after.

На Kaetana и НаталиЛили им се допаѓа ова.
  3. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.317
    Допаѓања:
    120.049
    Серијава се претвори во некролог. Сега фали уште Алекс и Мередит да се заљубат.

На Nova му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Kala22

Kala22 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2014
    Пораки:
    979
    Допаѓања:
    1.246
    Во последнава епизода всушност сфатив од која причина и ми е најомилена,и покрај сите добри ликови што повеќе ги нема.Точно фали Дерек,меѓутоа епизодава за мене беше врв,и нема да има дефинитифно подобра серија од оваа.
    Конечно ја слушнавме пораката што Дерек и ја остави на Мередит

5. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.224
    Допаѓања:
    67.726
    http://www.cosmopolitan.com/enterta...ed-life/?src=spr_FBPAGE&spr_id=1440_182852062
    It wasn't until she watched an episode of Grey's Anatomy, one of her favorite shows, that she realized something could be wrong. In season three, episode five, a patient comes in who has breast cancer, and initially mistook her tumor for milk collecting in her breast. "That night I literally didn't sleep," Fishbaine told NBC News. "I laid in bed and felt that lump, thinking, What could it be?"

Вистина или само маркетиншки трик зашто е опадната гледаноста?:wasntme:

На Jordanovska-K му/ѝ се допаѓа ова.
  6. НаталиЛили

НаталиЛили Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2014
    Пораки:
    1.389
    Допаѓања:
    8.354
    Ги гледав вчера последните две епизоди 23 и 24, и ми се допаднаа премногу.
    Емотивни, неколку пати се расплакав.
    Овие епизоди беа чиста петка според мене, го вратија стариот сјај на серијата.

7. BlackAndWhiteSwan

BlackAndWhiteSwan Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    428
    Допаѓања:
    3.397
    На purple..m му/ѝ се допаѓа ова.
  8. kajl

kajl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2015
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    216
    Некој линк за да ја гледам серијава од првата сезона?( по можност онлајн)
    Ги најдов последните сезони ама сакам да ги гледам оние првите..
    Фала многу.

9. Sm1ley

Sm1ley Истакнат член

Се зачлени на:
    24 септември 2013
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    74
    http://watchseries.ag/serie/greys_anatomy Повели :))
    На turbovideos или filehoot да гледаш би ти препорачала :)))

На kajl му/ѝ се допаѓа ова.
  10. kajl

kajl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2015
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    216
    да но за да гледам епизода ми бара да направам акаунт и да ја внасам кредитната картичка со тоа што после 7 слободни дена ќе ми наплаќа.

11. Sm1ley

Sm1ley Истакнат член

Се зачлени на:
    24 септември 2013
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    74
    Со години гледам на странава сите можни серии ниеднаш не ми побарале да платам или да напишам број на картичка ниту пак нешто слично...
    Многу реклами имаат (ако користиш Google Chromе инсталирај си Ad Blocker и ќе немаш проблеми) па можно е на некоја реклама да си стиснала.. :/

12. kajl

kajl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2015
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    216
    Ја управив работата на крај.:)
    Едвај чекам да си го видам новиот рекорд на гледање серии без престан.:lol:

На Sm1ley му/ѝ се допаѓа ова.
  13. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    Малку оффтопик,јас користам една апликаицја за андроид, TVShow Time се вика и во ена си внесуваш серии што ги имаш гледано, гледаш и планираш да ги гледаш, по сезони и епизоди се детално дадено, те извесутва кога излегува нова епизода, кратка содржина на епизодите, пресметува колку времеимаш помианто во гледање серии..Многу е добро организирана, можиш да дискутираш со останати корисници, коментари, мемиња и сл. :)

14. Sunday-Rose

Sunday-Rose Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    124
    Ама стварно не ми се бендисува
    што сите испоумреа, веќе ја претераа, па и Дерек
    ... глупости, инаку интересна е серијата ама ептен ја развлечија не може сега 20 сезони да снимаат аман... треба еднаш крај да има јас мислам...

15. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    Уф кој да чека до 24. септември. Јас па мислам дека пораснав со серијава :)))) сапуници, ама навлечена сум и ќе ми недостига ако ја завршат :) а се некогаш ќе ја завршат :) И за Очајни домаќинки мислев нема да ми е мака, ама кога заврши... :) А за Др. Хаус паа да не прам муабет. Долгоо времене можев да се помирам дека заврши :) И оттогаш таква серија си немам за мене погодено :( :)

На Spidy и Kala22 им се допаѓа ова.
  16. Kala22

Kala22 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2014
    Пораки:
    979
    Допаѓања:
    1.246
    Дарла исто како јас да сум го пишувала ова :hai: :D

На d.Darla му/ѝ се допаѓа ова.
  17. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    Мило ми е Кала, не сум сама значи :) :)

18. angelche16

angelche16 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    2.419
    Допаѓања:
    9.608
    Имам гледано една епизода многу е интересна ќе ја барам на нет и ќе ја гледам серијава :)

19. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.105
    Луѓе каде сте?
    Јас ги изгледав сите до сега испаднати што се, и океј е, не сум сепак воодушевена.
    Најмило ми е што Џексон сега ја игнорира Кепнер, леле колку ми е мило, само така и треба кога она сака пауза океј е, а кога Џексон сака, и текна дека се во брак и за во добро и за во зло. Еднаш беше таа, си го следеше сонот, направи компромис Џексон, ама вториот пат кога реши да оди без да го праша ни да разговара со него наеба јако. :headbang: Незнам, ете стварно незнам како до сега не ја убија, толку антипатичен лик одамна немам сретнато.
    Друго, дали приметивте само Кели колку е ослабната?! :clap: Права лепотица ми е значи, и исто премило ми е што не е со досаднава Аризона, ама некако ич не ја ставаат во центарот на вниманието, минус тука одма.
    Бејли е chief конечно после 12 сезони. :D Иако најопасна и најдопадлива, и дефинитивно најоригинална ми беше на почетокот кога беше природна строга, а сепак се грижеше за сите, сега некако ептен вештачки се однесува и како со сила да глуме, а маж и е право мече, уф, ептен ми е сексе.
    Мередит, девојката на Алекс, и уше некоа фураат иста фризура, она кратконо модерното. Мередит е бледа без Шепард, повторно ја враќаат како во 1ва сезона, со колегите заедно живее, се пијанче, деџа ву, аман.
    Алекс, уффф Алекс малку се здебелил, и ми е nо.1 маже ваа сезона, каков е, мрсолав, бед бој, со тоа сексилавата косичка и очиња, дрзок а грижлив, од надвор како мраз а внатре жешко огинче, аххх да не продолжам :sweat: жешко ми станува. Лик кој целосно се догради како личност и кариерно, браво Шондо, бар него не ни го утна или скина.(y)

На JuLleE, sanja.burgundy, alekce83 и 2 други им се допаѓа ова.
  20. Giovanna

Giovanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    10.335
    Анушке јас сум им лута скроз, уште ме држи :| Толку години со Грејс свечено ја започнував сезоната на серии, ама оваа година не. И чудно ми е, ама некако најомилените ликови ми ги снема и не ме влече толку како порано. Сигурно ќе ѕирнам што се случува, знам дека нема да додржам после толку години, ама нема да биде тоа-тоа...се‘ мислам дека ќе наидам на истрошени финти, приказни, веќе видени случки, лоши ликови и патетики.
    Од првата постава најомилените ми ги нема. Адисон, Џорџ, Изи, Кристина, Дерек, па дури и Лекси и Марк ми недостигаат. Новите ни одблизу не ме заинтригирале до толку....главното дејство се одвива со Џексон, Кепнер, Аризона, Амелија и новите мутави резиденти, што да е потрагично не се воопшто нови, ама уште ги осеќам така.
    Како и да е ќе ве следам тука, па ќе пишам ако пуштам срце : ))))))

На Tajnaotrovna, Marossa, kjukli и 2 други им се допаѓа ова.