Вовед во анатомија (Grey's Anatomy)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од baguf4e, 2 септември 2010.

1. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    Јас си ја сакам Амелија од Дерек сестра му, баш ми е добар лик во серијава и освежување, ем симпатична ми е глумицата, ем има улога/карактер како што обожавам :)) Многу од главниве ликови ги обледуваат за жал, новиве стажанти или доктори поќе ги форсираат за да навикниме на нив, ама се уште не можам баш да се навикнам :) Сепак мене повеќе ми фали и патам по Кристина, отколку Дерек. КРИСТИНА ми е закон и најјака ми беше и многу ми е жал што ја нема

На nene88 и sanja.burgundy им се допаѓа ова.
  2. kanella

kanella Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2015
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    10.195
    Ептен ме интересира зошто го мразат новиот доктор :^) А баш мислев ќе ги спојат со Мередит, така ми изгледаше кога беа двајцата во лифтот. Меги и оваа Шепардовата сестра многу досадни. Брррр...

На sanja.burgundy му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.678
    Допаѓања:
    25.243
    Женски,може некоја од вас да ми даде линк каде можам на интернет да ги најдам сите сезони од серијава и да ги гледам? Изгледа интересна е :) Благодарам!

4. kajl

kajl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2015
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    216
    еве http://watchseries.ag/serie/greys_anatomy

5. kanella

kanella Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2015
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    10.195
    Колку се сите само збрчкани во серијаваааа, посебно Мередит :lol: Како и да е, омилена ми е уште од првата сезона кога ја гледав :l:

Ова остана единствена серија што ја следам редовно, со сите други сум заостана по 5-6 епизоди :worried: Ми се свиѓа текот на сезонава, доста интересна ми е. Она што ми се допаѓа е што не се фокусираат на одредени личности, туку сите се вклучени и вмешани во приказната.

Досега најодбивна ми е Шепардова, леле колку досадна жена боже господе. Не знае што сака, не знае што да прави, не знае кај тера... Па и фризурата ми се чини неколку страни уназад е спомната и уште не и ја оправија... Дури и овие новите ликови, од кои Меги ми е најсрце, се подносливи у споредба со неа.

Сега, едвај чекам да видам што ќе биде со Ејприл и Џексон. Очекував да се разведат и океј ми беше сето тоа се додека оваа не кажа дека е бремена повторно. |(

6. Spenstar

Spenstar Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2016
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    59
    Чудо е како може човек толку да се соживее со серија и да ја сака и да ја мрази во исто време. После толку сезони, ликовиве ги гледам како да ги познавам, како мој пријатели. Колку солзи само имам пролеано за Џорџ, Изи, Лекси, Марк, ова со Дерек беше сувишно, не можаммм да се помирам :swear::fubar:

На LoveHope му/ѝ се допаѓа ова.
  7. kanella

kanella Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2015
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    10.195
    Па добро, Алекс и Вилсон ми беа еден толку промашен пар што дури и се израдував што го одби. Толку промашен лик ликот на Вилсон не знам.. Од кога се појави во серијата не престана со: сирак сум, живеев во кола бед есс ау мау па после те сакам не те сакам сакам да се мажам нејќам да се мажам, аман одлучи се.

Погоре како што некој спомна за Мередит баш тоа и се случи. Ми одговараат со докторов ама сцената ми беше толку вештачка мислиш прв пат им е :lol: Знам дека се другари со Алекс ама пак потајно се надевав дека на крај ќе останат заедно, ете не знам, убави ми се слатки ми се и плус само тие се останати од старата екипа.

Амелија ми е сеуште тотално неподнослива, сите сцени со неа ги скокам, едноставно не можам.

На NewGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  8. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Последнава сезона толку многу се приврзав за некои од ликовите, дури и сама се зачудив. Сааааакам Ејприл и Џексон да завршат заедно бе па. ;( Срцки ми се. Онаа мајка му ич не ја можам, како може така да се меша и да манипулира. :shake: Среќа Џексон не ја слуша.

Прехепи сум што Аризона ја доби Софија, така и и требаше на Кели кога се глупира да оди да живее илјадници километри заради некоја глупача што само што и се појавила во животот. Башка како ја оцрнија во суд Аризона, ја уништија, ама сепак судијката не е глупа. И јас така би пресудила. :clap: Си се расплакав на крај од среќа.

Овен и Амилија ми се ептен слатки и ме смејат. :lol:

Последна измена: 16 мај 2016
    На Marossa и srcence1607 им се допаѓа ова.
  9. Nova

Nova Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    1.049
    Допаѓања:
    1.131
    Последна сезона е?

10. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.366
    Допаѓања:
    2.475
    Кога ќе искочи 24 епизода од 12 сезона?

11. Kala22

Kala22 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2014
    Пораки:
    981
    Допаѓања:
    1.247
    Четвтрок(денес) :)

На srcence1607 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. srcence1607

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.366
    Допаѓања:
    2.475
    Дали ќе ја има на ФоксЛајф вечерва и ако да во колку саат? ич не можам да ги погодам по европско :doh:

13. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    На Фокс лајф се неколку епизоди наназад.

14. jok

jok Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    932
    Допаѓања:
    908
    Еве ти ги термините за ФоксЛајф
    Петок 12 .55
    Недела 15.35
    Четврток 22.00
    http://port.rs/uvod_u_anatomiju_gre...ms.film_page?i_perf_id=620440728&i_topic_id=1

15. Nova

Nova Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    1.049
    Допаѓања:
    1.131
    И Торес ќе си замине од наредната сезона. Аман веќе!

16. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    ^Е нека си замине де, и онака премногу е лигава.

Се надевам дека конечно Ејприл и Џексон ќе бидат среќни. :inlove: Бебушкана е преслатка. Мораше Бен да излезе херој овој пат. Колку стана предвидлива серијава во неколку наврати значи. Не можеше Ејприл со некој друг да заглави во куќата и да ја породи така? :rofl: Или да добие контракции на приемот? Смешки. Ама ако, мора хепи ендинг да има сезоната, не иде иначе. Реков дека Џо не е кретенка! Знаев дека има нешто плус. Срцка таа, намачена. :( Ама Мер и Ригс? И Меги на крај? :rofl:Сплетки, сплетки. Баш ме интересира како ќе реагира кога ќе дознае.

Убаво финале, си се расплакав.

На НаталиЛили му/ѝ се допаѓа ова.
  17. srcence1607

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.366
    Допаѓања:
    2.475
    Дечки новата сезона кога ќе почне имате информации и нешто околу неа?

18. doubleinfinity

doubleinfinity Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    2.397
    Допаѓања:
    4.936
    Новата сезона септември/октомври..рано е за распоред

19. kanella

kanella Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2015
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    10.195
    Серијава ја ставам на исто рамниште со Пријатели. Значи до толку ми е омилена. Секогаш кога ми е досадно и нема што да гледам пуштам Вовед во Анатомија.

Првите сезони не се ни споредуваат со новите. Колку се само сите млади и неискусни, бушави во косите, ненаспани и нон стоп нешто јадат (што мене сериозно ми смета, ич не сакам луѓе што јадат дур зборуваат а првите три сезони Изи се утепа од шлапкање). Се караат, се сакаат, си имаат проблеми и си помагаат. Солзи смеа радост тага се значи се. Исто има прекрасни цитати и безвременски песни.
    Многу добра серија. Значи многу. <3

На ceca-1, NewGirl, Marossa и 2 други им се допаѓа ова.
  20. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.678
    Допаѓања:
    25.243
    Почнав да ја гледам на Pultlocker онлајн ја гледам ги има сите сезони:) ја завршив прва сезона сега втората ќе ја гледам,иначе серијата е предобра :inlove: ја обожавам