Леле ја обожавам серијата значиии. Кога ќе видам дека има нова епизода скокам од радост ама буквално. Толку добра глума досега тешко дека сум видела во некои серии па и филмови. Толку се соживени глумците со нивните ликови што скоро па не се ни приметува дека не е реален живот. А најмногу ми се свиѓаат оние цитатите од позадинскиот лик што раскажува во епизодата (нели најчесто е Меридет)
Гледам, ама за ова не сум во тек, ми промашило. Spoiler А нели никој од болницата не можеше да освои Харпер Ејври? Нели за тоа си замина Кристина? Што се смени? @flower11 На попкорн ги има епизодите, ама не знам точно дали имаше превод. Јас без превод дека ги гледам.
Тоа го беше изјавил тој стариот Харпер Ејвери, ама дека тој почина и сега можат да ја освојат наградата.
Леле ќути, дури на 18 јануари ќе испадне нова епизода. Јас повторно ги гледам, до 7 сезона стасав. Дефинитивно 4-8 сезона ми се најубави.
Охоо, јас би рекла тоа е невозможно. Има толку случувања, нема доволно место во еден пост Те советувам да ѕирнеш трејлери или најубаво, маратонец.