Зошто не кажувате дека излегле 3 епизоди од последната сезона? Сега правам пица и сите ќе ги изгледам.
Јас од Замунда ги симнувам. Фраер новиов доктор. Инаку, според википедиа ќе го има Џексон. Spoiler И Теди изгледа ќе биде во главните улоги сезонава. А Ејприл, Аризона и Нејтан ќе ги нема.
На гледалица гледам Теди е во главните, да Ејприл и Аризона веќе не се, беа во последната од претходната епизода Нејтан си замина уште пред средината на минатата сезона Не сум слушнал ништо за Џексон, така да би требало да се врати
Џеси не ја напушта серијата, неговиот лик е отсутен поради тоа што актерот има улога во филм и не може да биде на сетот на Греј. Плус, со отсуството на Џекосн, се отвора можноста за нови и интересни story lines на Меги како сингл девојка во ром-ком сезоната.
Понекогаш има епизоди со само неколку од актерите, бидејќи другите не се слободни Една таква беше во минатата сезона кога Бејли имаше срцев удар, повеќето од главните не беа во епизодата
ејј арно шо прочитав тука да си ги изгледам и јас новите епизоди сеа како ми се насобрани серии за гледање неможам да пристасам хахаха
Spoiler Мене ме нервира новион доктор. Како по калап е правен за серијава. Не ми е ни згоден, само иритантен.