Спојлер Имаше он една реплика, викаше дека ја замислува како пече колачи и има деца и е среќна... баш сега брзо
Спојлер Гледам и по коментариве на интернет сите се разочарани од причина што Алекс никогаш не би го направил тоа, никогаш не би ја повредил Џо на таков начин...Тоа не личи воопшто на него и тоа заминал со Изи која го напушти на најлошиот можен начин и што и беше лут долго време.. Мислам дека ова е најлошиот начин на кој го тргнаа Алекс.. Подобро ќе беше да умреше и да ги донираше органите на некои деца... Ова е полошо и од најтрагичниот крај затоа што воопшто нема никаква смисла
Спојлер Се изнервирав што и го умреа на Миранда бебето. Баш беа срцки радосни со Бен. А сега драма, бебево на Амелија ќе испадне од Овен, а?
Ги немав гледано епизодите после паузата, ама после ова што го прочитав не ни сакам. Никогаш веќе нема да ја пуштам серијава. А од дете ја гледам. Се изнервирав еј.
Многу сум бесна за Алекс, ама поштено се изнаплакав на последната епизода. Многу работи имав заборавено а старите сцени ме наежија...
Уште претпоследната кога ја гледавме со мм му реков Алекс кај Изи изгледа киднал (се пошалив ). Спојлер: Алекс и стварно испаднало така... Последната ја немам гледано, тука прочитав..
Ok, seriously? Најголем напредок имаше во неговиот лик, со години го градеа за во една епизода да го уништат. Толку се трудеше за Џо, за сега да поверуваме дека вака би можел да си отиде? Има толку подобри алтернативи, можеа на пример да го испратат некаде со Аризона да работи, можеа да го преместат во друга болница и да го спомнуваат од време на време и да им успееше бракот. Изгледа не се замараат веќе продуцентиве, Дерек го испратија во една епизода, Алекс исто... сега и ликот на Де Лука пробуваат да го уништат. Среќа се ближи крајот на серијава.
Да баш. Многу глупо. Ембрионите ги искористила Многу досадна епизода со писмата, не ја ни догледав. Спојлер: Бебето на Амелија Многу ме израдува дека е Линк
Спојлер За Карев не ми се коментира. Криво ми е што за да направат нешто Интересно да се дешава го наместија де лука. апла се гледаше дека е во право а тие го осудија зашто бил "мрднат" јер минатиот случај гледаше да го реши без контрола на емоции. мислам....
кој знае што ќе се случи... уште не ми е јасно зашто не му веруваа... убаво и рече тогаш на Мередит-он не ја прај дека има Алцхајмер секогаш кога ќе заборај нешто...