Хаха ама на почетокот ми беа многу секси со Вик, но потоа станаа извештачени, исто ко со Меги, никаква хемија... толку да не можеа саглам партнерка да му најдат на најзгодниот во серијата.
Спојлер Де Лука ми е мех... Ич не ме интересира што ќе се случи со него, да бидам искрена. Мередит некако многу старо и истрошено ми изгледа, нема никаков жар, не се ни интересира за пациентите. Целава серија почна да биде стара и истрошена. Доста и е веќе, многу сакам да ја завршат, да не се мачам додека гледам. А немам срце да ја оставам.
Ни јас немам срце да ја оставам @RainBow , буквално израснав со неа... Спојлер 19та солидна. Почна со смеење.... заврши тажно. Да се надеваме дека е удар, да не е Алцхајмер... Мада на удар и личеше. Некако префорсирано ми дојде ова што Меги преку ноќ си го "среди" животот ама завршница е, се гледа. Ова со Теди ме изненади Се на се, интересна епизода
Спојлер: ... de luka ке испадне во право за мн нешта иако луд го правеа.Се исплакав на сцената со Ричард кога проба сам да се сече и сцената со неврологот(заборавив името) и детето болно од рак.Теди ме нервира.Како да незнае ни самата со кого сака да е.Линк и Амелија омг..двајца лекари утнаа како изгледа вистинко породување
Спојлер Ок Ричард го средија. Мило ми е за Амелија и Линк, а оваа Теди никој пат не ми се допаѓала. И Овен пак фер испадна со откажувањето, а можеше пред сите да ја открие. И за Де Лука не сум сигурна дали е луд, на крајот на епизодата пак некако делуваше чудно. И уште не ми се верува за Алекс како го откачија во една епизода.