Сезона 19 8ма епизода кај мене моментално од торент. Нови ликови, како да гледам сосема нова серија. Ама ја гледам мушки до крај, само не со истиот интензитет како порано . Како излезе Алекс некако се ми отиде у врага.
Мередит се врати сега во новата сезона 20 мислам дека ја вратија зато што нема поента серијата без Мередит, како гостин во една епизода дојде и Аризона но замина мислам дека во новите сезони треба да ги вратат оние ликови кои беа главни и заминаа [иако се многу малце] треба да ги вратат Изи,Алекс,Аризона,Кали ако не ги вратат мислам дека серијата заслужува еден убав крај
Читав за 20та сезона, ќе се појави само на кратко, Помпео не сака веќе да глуми, така да... Ама ќе ја гледам кога ќе излезе цела.
Јас стигнав до 3 епизода од 20 сезона и Мердит се врати но дали ќе остане цела сезона или повторно ќе замине незнаеме зато што се уште не е завршена сезоната
Уште една епизода има само и Мередит ќе биде во финалето, со оглед на тоа дека приказната е за нејзе. Ме нервира Адамс многу и се надевам Spoiler ќе замине кај Меги, најантипатичен лик ми од новиве. И он и Симон, може и она комотно да си оди.